benim yolum 

kapat
  1. nukhet duru'nun '89 tarihli çok güzel bir albümü.

albümde yeralan şarkılar şu şekildedir;

neydi neydi
    destina
    bir yasam
    asik oluyorum eyvah
    gel de yola dusme
    hancer
    daginik yatak
    seninle
    ya seni ya gencligimi
    istanbul turkusu

albümde yeralan şarkıların hepsi çok güzeldir. çıktığı yıl*, en çok satanlar listesinde de yeralmayı başarmıştır.
    #972073 (leggare, 09.12.2006 14:09)
  2. kirac'ın tmc fimasından çıkan beşinci solo albümü. albüm içeriği şu şekildedir.

1 - arabesk gunler
    2 - benim yolum
    3 - bu aksam sarhosum
    4 - dayan
    5 - hayalimdeki resim
    6 - ister sev ister sevme
    7 - sana mecburum
    8 - seyrime gel
    9 - utangac
    10 - ya seninle ya sensiz
    11 - yikik
    12 - yoruldum
    13 - zarife
    #1656227 (tabuttamenemenyapanimam, 18.05.2007 00:26)
  3. (bkz: my way)
    #1656229 (ve tanri kadini yaratti, 18.05.2007 00:27)
  4. "müzik: Kıraç"
    ibarede görüldüğü üzere resmen kıraçın bestelediğini idda ettiği parçadır kayıtlara geçmelidir bu.

tabi bu ibare, 70'lerin iran'ında, *insanların taptığı bir sanatçı googoosh'un talagh adlı, zamanının ötesinde eserini dinleyene kadar insanları kandırabilir.

bu arada; kıraçın fenerbahçe marşı...
    #1985199 (fatality of fantasy, 22.07.2007 16:20)
  5. ilk defa beyaz show'da duyduğum, girişinin değil "andırıyor" demek, bire bir andrew lloyd weber'in jesus christ superstar rock operasından arak olduğu görülen parça (giriş parçası-overture). "insaf be bu kadar da olmaz, insan hiç olmazsa biraz değiştirir" dedirtecek eser.
    #2551911 (magictouch, 03.11.2007 18:37)
  6. kirac'ın yine aynı isme sahip olan albümünün 2. çıkış parçasıdır.bu parçanın orjinali iranlı büyük şarkıcı gogosh söyler. lakin kıraç'ın üstüne yazdıgı sözler de güzel. hafif devrimci mesajlar verir. ailecek dinliyoruz.
    #2555662 (DenizGezmis, 04.11.2007 19:19)
  7. Onlar kaçmadı yoldan
    Onlar kaç kere yandı,yine dayandı
    Onlar benim yolumun yolcularıydı

Bu yol çok uzundur,çok ıssızdır,çok yalnızdır
    Zindanları çıldırtıcı,gardiyanlar çok amansızdır
    Bu yol bir ışık için bin ateşle yananlarındır
    Onlar ki hep masallarda, şarkılarda yaşayanlardır.

Mahşer karanlığımdan,zalim yalnızlığımdan,cahil korkularımdan
    Seni kim kurtaracak sanıyorsun

Bundan bütün kızgınlığım,bundan tüm karamsarlığım
    Bundan kırgınım,bundan hırçınım
    Umudum bir tek sensin tanrım

Onlar rüzgarlarıyla geldi geçti bu yoldan defalarca
    Onlar göçüp gitti çığlıklarıyla

Bu yol çok uzundur,çok ıssızdır,çok yalnızdır
    Zindanları çıldırtıcı,gardiyanlar çok amansızdır
    Bu yol bir ışık için bin ateşle yananlarındır
    Onlar ki hep masallarda, şarkılarda yaşayanlardır.

Mahşer karanlığımdan,zalim yalnızlığımdan,cahil korkularımdan
    Seni kim kurtaracak sanıyorsun

Bundan bütün kızgınlığım,bundan tüm karamsarlığım
    Bundan kırgınım,bundan hırçınım
    Umudum bir tek sensin tanrım

Söz: Tufan Kıraç
    Müzik: Zaland Farid
    Albüm: Benim Yolum

müziği ve aranjesiyle mükemmel bir soundtrack adayı şarkıdır.**
    #2674726 (onurude, 08.12.2007 00:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim yolum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim yolum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim yolum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim yolum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» neydi neydi » yoruldum » led zeppelin » googoosh » ofkeli alabalik » benim yolum » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » kek yaparken resimlerini cekip face e koyan kizlar » the storm still rages inside » ah su cilgin turkler » issiz sozluk » kurban bayraminda sac kesmek » usakspor » kurban kulturu » chuck » aslan efe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hergun sevisen adam » kurtlar vadisi varken ask i memnu seyreden erkek » droit international public » inanc uzerinden atip tutma » sana dair » okuma yazmayi ogrenememis cocugu yazar yapanlar » rasid dostum » sut kardesler » squire » nvidia geforce 9600gt