benim yazarim isini bilir 

kapat
  1. ulusozluk yazarı entrynin iyisinden anlar gibim, böyle başlıktan anlar gibim bi şey.
    #1666109 (filleri kurtaran adam, 20.05.2007 19:19 ~ 19:20)
  2. zall ile ssg arasında telefonda geçen bir muhabbette zall ki$isinin söylemesi muhtemel $ey..

zall: benim yazarım i$ini bilir ssg karde$..
    ssg : hadii leyn, yerim ben senin yazarını..
    zall: ağzını bozma ssg..
    ssg : nolur len, hee nolur?
    (dıtt dıtt dıtt..)
    ssg : zall, orda mısın?
    .
    ssg : kapattın mı lan, $aka yaptım, hemen de alındı gördün mü?
    #1666124 (altf4, 20.05.2007 19:23)
  3. wondrous ile zall arasında telefonda geçen muhabbette zall ki$isinin söylemesi muhtemel $ey..

wondrous : zall naber nen?ba$lıkta koyuyoruz olum bugün size?
    zall : benim yazarım i$ini bilir wondrous um, sen merak etme.
    wondrous : neyini bilir olum, koyuyoruz i$te..
    zall : bilir diyosam bilir..

(saat 23.59 itibariyle uludağ sözlük öndedir, telefon çalar arayan wondrous)

zall : efendim?
    wondrous : abi pardon, ben bugün bi yanlı$ yaptım, özür için aramı$tım..
    zall : benim yazarım i$ini bilir wondrous, benim yazarım i$ini bilir..
    wondrous : **

not : içimde hiç bir art niyet yoktur, ki$iler tamamen hayal ürünüdür..

(bkz: yersen)
    #1666168 (altf4, 20.05.2007 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

benim yazarim isini bilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim yazarim isini bilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim yazarim isini bilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran roportajlar » cik git » askerden gelen kardes » igrip » yeni tanisilan kizla gece yolculugu yapmak » only want to be exist » isci cikarmak » birinci tekil sahis » fatih solak » cikma teklifini reddeden kizi mundar etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games