benim uykum kacti ya 

kapat
  1. uyukusu kaçan nazlı bünyenin sık sık sarfettiği söz.
    #1197538 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 24.01.2007 01:12)
  2. (bkz: bu ne len)
    (bkz: acilmamis baslik deginilmemis konu kalmasin)
    #1197849 (BuRock_, 24.01.2007 02:25)
  3. (bkz: her boka baslık acmak)
    #1197878 (mico1912, 24.01.2007 02:32)
  4. bir gözü yatağa, bir gözü saate bakan yazarın inatla sözlüğe yazıp kendine de sürekli zikrettiği cümledir.
    #1197887 (6 parmak klavye, 24.01.2007 02:36)
  5. sozluge entry girerek uykusunu getirmeye calisan bunyeden cikan ilk sozler.**
    #2623792 (sungeria, 24.11.2007 04:21)
  6. klasik hatun nazlanmalarından biridir.

-: benim uykum kaçtı yaa
    +: hadi yaa kafanı biraz dağıt gelir
    -: gelir di mi?
    +: gelir gelir
    (sessizlik bir süre)
    -: hiç uykum yok yaaa (meali senle konuşmak istiyorum)
    +: olsun otur işte nolcak
    -: yarın erken kalkıcam ama
    +: bişi olmaz
    -: olmaz di mi?
    +: olmaz olmaz (işim var konuşmak istemiyorum demektir)
    (sessizlik olur)
    -: üfff gelmiyo bi türlüüüüü
    +: seninki gelmedi ama benim ki geldi
    -: hadi ya yatıyor musun?
    +: evet yatıcam iyi geceler (meali fazla kafa ütüledin engelleyeceğim işime bakacağım)
    -: hııı bende yatim bari iyi geceler. (aslında uykum vardı senin için geldim ama sen anlamadın...)
    +: byee
    -: bye bye
    #2623803 (yinyang, 24.11.2007 04:34 ~ 04:37)
  7. (bkz: sut icin sut icirin)*
    #2623806 (limon cicegi kolonyasi, 24.11.2007 04:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim uykum kacti ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim uykum kacti ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim uykum kacti ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim uykum kacti ya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » mystery » lmc » esra ceyhan » altin uye » parseller » evrensel kultur dergisi » kafkasli » noelle yilbasini karistiran cahil yobaz » eski sevgilinin evlendigini ogrenmek » misket bombalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » seri eksi oy veren ibne » 31 cekmeyen aylar » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » fethullahci » tuvalette internete girmek » cengo » tipini sikeyim » askerce » bir erkegin en masum oldugu an » une belle histoire