benim tum eserlerim artilanmayi hakediyor 

kapat
  1. Söylemesi büyük cesaret gerektiren, yazmayı bilen, okuduğunu anlayıp düşünebilen birinin ağzından dökülen birkaç kelimelik halka mal olması gereken bir vecize adeta. Yahu cidden öyle değil mi ama. Kimi kıçı kırık, ne diyo lan bu dediğim entryler yüzlerce oya boğulup haftanın beğenilenine, dünün dikkat çekenlerine falan fıstık giriyor. Bu nasıl iş lan? Arada birkaç tane benimki kadar olmasa da yüksek zeka gerektiren, o listeye girmeyi hakeden entryler yok değil ama cımbızla seçiyorum lan hepsini.

Bakın canımı sıkmayın lan. Birkaç gündür mıncıkladığım yavruları dört bir koldan idare edebilmek için sözlükte yoktum. Hiç takip de etmedim, neler döndü ben burda yokken diye. Ama bakın son kez uyarıyorum, ya adam gibi tüm entrylerimi baştan aşağı okuyup ezberler ve tabii ki kaçınılmaz bi şekilde artıları basarsınız, ya da olacaklardan ben sorumlu değilim. Nasıl bişeysiniz lan siz. Hiç merak edip mesaj bile atmamışsınız. Bu kadar mı yalnızım lan bu sözlükte. Hayret bişey ya.

Neyse. Geldim sonra eve. Tek tek daha önce yazdığım entryleri tekrar tekrar okudum ve çıkardığım sonuç aynen buydu: hepsi inanılmaz yazılar ya, nasıl yazdın franky bunları. Sanırım yine ve yeniden aşık oldum kendime. E haliyle ağzımdan döküldü yukarıdaki cümle. Benim tüm eserlerim artılanmayı hakediyor. Evet. işte bu.

Allahım ya. Bakın lan. Eğer Bu yazımı da adam gibi artı oylara boğmaz ve haftanın en iyilerine sokmazsanız, çok fena olur, çok. Akıllı olun lan iki dakka. Uyarmadı demeyin.

Başladınız di mi lan artılamaya. Takip ediyorum ona göre. Yormayın beni şimdi. Franky, seni istiyorum diyen mesajlarınızı da bekliyorum. Hadi.
    #2544892 (franky facer, 01.11.2007 22:36 ~ 22:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim tum eserlerim artilanmayi hakediyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim tum eserlerim artilanmayi hakediyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim tum eserlerim artilanmayi hakediyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim tum eserlerim artilanmayi hakediyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » umut yagmuru » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » 2 de 1 ayni seyi yapiyoruz » recep tayyip erdogan » avea » alexa » facebook listesindeki gereksiz kisiler » 16 kasim 2008 ales » devlet benim » 2009 ekonomik krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sabah sabah uludag sozluk » nottingham forest » galatasaray » richard melville hall » davor suker » tadindan yenmeyen kiz isimleri » siyah tutkusu » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » cape » bandirmaspor