benim teroristim iyidir 

kapat
  1. *
    sınır, ülke tanımayan terör örgütlerini, düşman bir ülkeye karşı koruma ve kullanma yoluna giden ülkenin gizli söylemi. nihayetinde elinde patlaması kesin gibidir.
    (zaknafien, 12.04.2007 08:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» erkek adam killi olur » gunumuzde degisen sol » dinden soguma nedenleri » sprite » mehmet ali erbil » thakaho » mesgale » karanligin lideri » yilin tiriviri odulu » olumun farkinda olmak » istinye » camel vs marlboro » rind » gulben ergen le surpriz » thomas cleary » yaran msn iletileri » white » oyunun kurali » allah adina ayet gondermek » levon capan » bakkaldan sakiz calan cocuk » bir yabanci dil olarak giyinmek » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » tarihin sonu » ruya icinde ruya » new orleans oklahoma city hornets » angela merkel » kabak tadi » harikulade a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa