benim telefonum kontorlu diiiil 

kapat

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cep telefonum cantamdaydi duymamisim
  2. donum yirtik ama 1 milyarlik telefonum var
  3. tam on dort saat oldu telefonum hic calmadi
  4. kontorlu demokrasi
  5. universitelerin kontorlu olmasi
  6. kontorlu hat kullanan yazarlar
  7. kontorlu sozluk yazarligi
  8. microsoft un kontorlu bilgisayar uretmesi
  9. mehmet topuz un kontorlu hat kullanmasi
  10. iradesiz insan kontorlu hat kullanir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim telefonum kontorlu diiiil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim telefonum kontorlu diiiil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim telefonum kontorlu diiiil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim telefonum kontorlu diiiil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » igrenc espriler » stevemcqueen » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » no promise » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » tartuffo » misket bombalari » derinlik » egzotik » alex de souza vs matias emilio delgado » mhp akp dostlugu » ali daei » kahramanin gorevi kabul etme sureci » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » cafcaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » islamiyet » i belong to jesus » cagatay yolda » yazar nick i oldugu okunusundan belli basliklar » stairway to heaven » aybars lebib » jetix play » meeting » ogg » creme de la creme