benim stairway to heaven i bilmeyenle isim olmaz 

kapat
  1. sevgilisiyle benzer müzik zevki olsun isteyen insan cümlesi. aslında bu başlık "benim x şarkıyı bilmeyenle işim olmaz" şeklinde de açılabilirdi fakat şarkıya takılmadan, cümlenin mantığını ön plana çıkartmak amacıyla çok bilinen bir şarkıyı olaya dahil ettim. neticede olay 2 taraflıdır, justin timberlake dinleyen birisi de stairway to heaven dinleyen ama justin timberlake'in en iyi şarkısı bilmeyen birisi için aynı şeyleri düşünebilir. normaldir. bu durumda stairway to heaven'ı bilmeyenlere ya da duymayanlara bir lafım yoktur, olamaz da diyerek girişi kapatıyorum.

cümlenin mantığına gelecek olursak, sevdiği müzik tarzının sevgilisi tarafından da sevilmesini isteyen birisi söz konusudur. hak vermemek elde değildir. sonuçta önemli olan anlaşmaksa, hayat görüşü de müzik zevki de bir yerlerde buluşmalı, benzer öğeleri taşımalı. rock dinleyen birisiyle türkü dinleyen birisinin sevgili olması durumunda, muhtemelen eğlence anlayışları da farklılık gösterecektir, her zaman birisinin fedakarlık yapması gerekecektir. hele ki çok sevilen bir şarkı için "ooff kapat artık şunu" ya da "ne anlıyorsun bundan" tarzı bir yorum gelirse sanıyorum pek de hoş olaylar olmaz. neticede sevgiliyle bir konsere beraber gitmek, beraber eğlenmek ya da bir mp3 playerı beraber severek dinleyebilmek bir şarkıya bağıra çağıra eşlik edebilmek güzeldir. beklenendir. istenendir.
    #2786179 (paez, 03.01.2008 22:44)
  2. - gözleriniz çok güzel,led zeppelin dinler misiniz ?
    #2786183 (darksideofthepink, 03.01.2008 22:46)
  3. ruh ikizini arayan bünyenin haykırışıdır.

kişiye göre farklı şekillerde karşımıza çıkar. bazı insanlar tüm zevklerinin ortak olmasını ve kendi zevklerinin ortağını arar, bazıları ise yingi tamamlayan yangın peşindedir. stairway to heaven bahanedir. yarın öbürgün bir adam/kadın çıkar, "benim stairway to heaven'in solosunu çalamayanla işim olmaz" der, sonra bazı şeyler şekillenmeye başlar.*
    #2786211 (semigod, 03.01.2008 22:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim stairway to heaven i bilmeyenle isim olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim stairway to heaven i bilmeyenle isim olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim stairway to heaven i bilmeyenle isim olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim stairway to heaven i bilmeyenle isim olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » ecayip heyvanlara benziyirsen » kinikkoz » uludag sozluk vs eksi sozluk » alexa noluyor popon falan oynuyor » radyo uludag » visnezade parki » cape verde » la code civile » cemal bacadan gel » les stroud » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hamas » yitip giden » shabani nonda » devrimci siddet » mekanlar ve soylenmeyecek laflari » ogrenci evi tuvaleti » 31 ceken aylar » sexmania yazar » tony sylva » yureksagda