benim sopan nerede 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nerede benim entry m
  2. nerede benim alkisim
  3. benim sakizim nerede
  4. hanim nerede benim silahim
  5. noel baba benim hediyem nerede lan allahsiz
  6. sihirli sopan olsa nereme dokunmak isterdin
  7. entry nerede suya mi dustu su nerede inek mi icti
  8. nerede islamiyet nerede biz
  9. senin malin benim benim malim benim
  10. hata benim gunah benim suc benim

© 2008 - uludağ sözlük

benim sopan nerede başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim sopan nerede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim sopan nerede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kocaman bildigin gibi degil » besiktaslilar kahvesi » xabi alonso » wish of happiness » kum yiyen cocuk » magius » soyler soyler cenesi yorulunca susar » marmara universitesi » tokatspor » devletin gs ye yapacagi stada isim onerileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci