benim sevdam cevap bana sevda soranlara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aski bana soranlara seni tarif ediyorum
  2. bu benim sevdam
  3. benim sevdam
  4. bana sevda doldur en sertinden olsun
  5. bana cevap verme
  6. sevdam sevdana karsi sevdam dunyaya karsi
  7. benim dinim bana senin dinin sanadir
  8. senin dinin sana benim dinim bana
  9. senin dilin bana benim dilim sana
  10. iliski bana gore degil butun kizlar benim

© 2008 - uludağ sözlük

benim sevdam cevap bana sevda soranlara başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim sevdam cevap bana sevda soranlara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim sevdam cevap bana sevda soranlara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» finale 8 » sut » televizyonla konusmak » es cinsellerin tecavuze ugramasi » hioyi » zevklerden kulturlerin oranina bakmak » liseli kizla cikan subyanci universiteli » oldboy » arka mahalle » np a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games