benim senin gibi bir sevgilim yok 

kapat

1. hayal kirikligina ugramis ve sevdigi kisi tarafindan uzulmus kisinin sevgilisini, sevgililikten reddedis ve yasanmisliklari yalanlayis sekli.

ayrilirken soylenen sozlere ornek olabilir. olmasa daha guzel ama.

bir de penguen'in bu konuyla alakali cok guzel bir karikaturu vardi onu da sizinle paylasayim. linkini bulursam resmi de koyarim.

erkek: benim guliz diye bir sevgilim yok!
    kiz: ben, guliz degilim ki..
    erkek: ben de onu diyorum zaten. benim guliz diye bir sevgilim yok..
    kiz: peki..
    erkek: senin adin ne?
    kiz: filiz
    erkek: benim filiz diye de bir sevgilim yok
    kiz: haydaa
    erkek: sapim ben!

-ahah-
    #3429893 (KoPuSh, 22.05.2008 01:54)
  2. - niye mutsuzsun ?
    - çünkü benim senin gibi bir sevgilim yok.
    #3429907 (nick ola tesla, 22.05.2008 01:56)
  3. * http://img176.imageshack.us/img176/3378/glizbf3.jpg
    #3432925 (KoPuSh, 22.05.2008 20:35)
  4. -şanssızım ben biliyorum
    -hayır yanılıyorsun
    -asıl sen yanılıyorsun.
    -neden
    -çünkü benim senin gibi bir sevgilim yok
    #3432929 (ParaNtez, 22.05.2008 20:37)
  5. +senin benim gibi sevgilim yok.
    -efendim?
    +senin senin gibi sevgilin yok.
    -hıı?
    +eee lan! senin bana borcun vardı n'oldu yav o?
    -gerzek!
    #3432934 (caldornain, 22.05.2008 20:38)
  6. sevgilis olan birine asılmakda denir buna.
    #4145062 (mrs lautrec, 26.10.2008 23:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim senin gibi bir sevgilim yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim senin gibi bir sevgilim yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim senin gibi bir sevgilim yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim senin gibi bir sevgilim yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » dancing » ara yildirimi bize lojistik destek saglasin » dawn » superman 4 quest for peace » sky turk » amerikalilar karadeniz de 2 » samuel thomas kuhn » sony ericsson w810i » ruh hastasi » yaran diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » avrasya » gemlik sporlu olarak niyazi den patlama beklemek » nokia n78 » yerli mali haftasinda yerli kesen kabile reisleri » arka siradakiler » halil berktay » petek dincoz » kene » abdullah ocalan » creme de la creme