benim senin boyundan uzun basligim var ulan 

kapat
  1. muhtemelen birbiri ile kapisan iki yazarin kidemli olaninin, baslık sinirlama kararindan önce acmiş oldugu baslık ile övünmesi olan söz öbeğidir. nedir mi bu baslık:

(bkz: bir yaz günü tuvalete girip kazuratini yapip da)
    (bkz: sifonu cekeceğine legenle su döken ve bol bol)
    (bkz: beddua yiyip milli piyangodan aldiği para)
    (bkz: ile aldiği ısuzu kamyonu top kek e)
    (bkz: dönüsen nijerya uyruklu el salvadorlu pis adam)

el sonuc: görüldüğü üzere uzun baslık acmak için kasmanin matah bir halt olmadiği ve fevkalade boktan bir durum oldugu anlasilmaktadir. binaeylehen böyle bir sinirlama hepimiz için fevkalade olmustur. sagolasin izocam... pardon moderasyon.

not1: malum bildiğiniz üzere bkz verirken 50 karakterden fazla ise o bakiniz bakiniz olmuyor bende pesin fiyatina taksitle verdim. (höytttt, kirarim boynuzunu. esek evladim o manada değil bakınız manasinda. )*
    #2104461 (mulayim, 10.08.2007 11:07)

© 2008 - uludağ sözlük

benim senin boyundan uzun basligim var ulan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim senin boyundan uzun basligim var ulan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim senin boyundan uzun basligim var ulan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre belozoglu » allah » super yalitkan » mimar sinan » savasin faydalari » arabesk muzik dinleyip faca atan gerizekali » google knol » sarhosum » anneyi ozlemek » anthony seric a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci