benim sarkim 

kapat

1. muslum gurses şarkısı.
    Yürüyorum sokaklarda
    Kimi geliyor kimi gidiyor
    Görüyorum insanları
    Kimi gülüyor kimi ağlıyor

Çaresiz insanlar, ümitsiz insanlar
    Benim şarkımdan ancak
    Sevenler anlar çekenler anlar
    Yaşarken hergün ölenler anlar

Kayboldular tüm dostlarım
    Yapayalnız kaldım
    inandığım dostlarımdan
    Ne yaralar aldı bu gönül

Benim şarkımdan ancak sevenler anlar
    Çekenler anlar yaşarken hergün ölenler anlar
    #1026189 (darkness nights, 20.12.2006 12:55)
  2. saçmalayan bir insanın gayet gereksiz sahiplenme dürtüsü. arkadaşım "bu benim çok sevdiğim şarkı" de, "bu şarkıya bayılıyorum" de anlarım. "bu şarkı benim" ne demek oluyo? bestesini güftesini sen mi yaptın? bu ne hazıra kondumculuk bu ne lahana turşusu vs.

hayır bunu söyledikten sonra başka biri çıkıp "hayır benim şarkım" dese ne olucak? belli ne olacağı ilk ben dinliyodum yarışına giricekler. e tabi uzağa işeyen kazanıcak.

alternatif cevaplar ise;
    + aa bu benim şarkım.

- biraz önce tualete girince mi yaptın?
    - ne güzel, kaça aldın?
    - baya uğraşmışsın.
    - bi tur versene.
    #3445951 (BerAent, 25.05.2008 17:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim sarkim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim sarkim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim sarkim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim sarkim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » imaret » nilufer turizm » liguria » 7 aralik 2008 trabzonspor kocaelispor maci » cemal bacadan gel » besinci nesil yazar » planet of the apes » kurtlar vadisi jenerik muzigi » 3 ay kafa iznine cikmak » lmc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sunshine » santralistanbul » fethullah gulen » tesvikli ucret sistemleri » mhp akp dostlugu » ford crown victoria » 0nur » memed ali bey » senin agzini yuzunu sikerim orospu cocugu » askerce