benim penceremden 

kapat

1. kayahan'ın içerisinde bol bol melankolik şarkılar bulunduran albümüdür. 1991 senesinde çıkmıştır.
    (bkz: allahım neydi günahım)
    #1293873 (faidelibilgi, 12.02.2007 15:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim penceremden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim penceremden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim penceremden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim penceremden. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » o ve ben » galatasaray yendi diye sinirlenen fenerli » haricten gazelci » uluslararasi kodlama sistemi » her daim cocugunun yasantisina mudahale eden anne » kanye » icinde antarktika gecen kullanisli deyimler » sehirler arasi yolculukta cile cekmek » ben de donmek istiyorum » humyo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » devrimciler » ah minel ask i ve halatihi » new orleans oklahoma city hornets » halkevleri engelli haklari atolyesi » seytan bunun neresinde » istanbul universitesi avcilar kampusu » kurtlar vadisi pusu ebru » istanbul da 65 000 magazanin indirime gitmesi » levis marka yesil parka » siki tasagina denk