benim ozelligim ne acaba lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en nefret ettigim ozelligim asiri durust olmam
  2. senin malin benim benim malim benim
  3. hata benim gunah benim suc benim
  4. mi acaba
  5. acaba
  6. acaba bu ne
  7. acaba yetisecek mi
  8. sevmiyor mu acaba
  9. acaba su an televizyonda ne var
  10. acaba bu ne baba be

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vazelin » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » emre tilev » sinan ozbek » karin » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » karagumruk yanmasin » corapla sevismek » the show must go on » kin » donme » recai kutan in yuzde 2 oy alip basariliyiz demesi » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » paul van dyk » sen miydin » kibris » isctr » zapejala angelina » pierre joseph proudhon » little green bag » denizi duyuyorum yine » 2008 cannes film festivali » devils advocate » 84 44 114 44 » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » calisan cd » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » tasmali cekirge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa