benim orkid kullanan erkeklerle isim olmaz 

kapat
  1. nihat genç'in ekşi sözlük yazarlarına ithafen, kendisi hakkındaki yazdıkları olumsuz yazılardan dolayı sarf ettiği cümle. hayret, ekşi sözlük'te başlığı henüz açılmamış bu cümlenin.
    #1957678 (dwyanewade, 18.07.2007 02:15 ~ 16:44)
  2. nihat genç in "dobra olun karşıma gelin" anlamındaki söz öbeği.
    delikanlılık klavye işi değildir demek istemiştir. tabii ki anlayana...
    #1957832 (freedean, 18.07.2007 02:46)
  3. (bkz: ekşi sözlük akıllı olsun akıllı)
    #1957873 (dogancan, 18.07.2007 02:53)
  4. benim orkid kullanan erkeklerle işim olmaz.
    -kont drakula-
    #1969726 (zabalayn, 19.07.2007 23:28)
  5. orkid, kadınların menstruasyon döneminde kullandığı bir hede ise ve kadınların zeka seviyelerinde bir gerilik yapmıyorsa, üstelik erkeklerin kullanmaya ihtiyacı da yoksa. orkid kullanan erkek demekle bu adam "namert" demeye çalışıp sadece saçmalamakla kalmıştır.

(bkz: sizi gidi orkid kullanan zavallı beyinsizler)
    #1970692 (danixadem, 20.07.2007 02:29)
  6. - benim orkid kullanan erkeklerle isim olmaz.
    - sen ne kullaniyorsun?
    - ultra prima.
    - git kumda oyna cöp batmasin.
    #1970711 (mulayim, 20.07.2007 02:33)
  7. "benim de abd'nin sistemine, ürettiklerine canlı yayınlarda küfür edip sonra da kahvede malbora cigarası yakan adamlarla işim olmaz" diye karşılık verilesi saçmalıktır. ayrıca ahlak, namus, görgü kültüründen bahsedip de konur sokağa çöreklenip gelen geçen kızların çatallarına bakıp bakıp yaptığı sapık felsefelere malzeme çıkaran molped'li 31'cilerle (anladın sen onu) hele hiç işimiz olmaz.
    #1970791 (kerameti kendinden menkul, 20.07.2007 02:49 ~ 02:51)
  8. muhtemelen homofobik bir cümle.
    ama adam çok sinirlenmi$, sinirli insan ağzından ne çıktığını bilmez. anamdan biliyorum. ho$ görün lan!?
    #1970804 (sidikli, 20.07.2007 02:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim orkid kullanan erkeklerle isim olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim orkid kullanan erkeklerle isim olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim orkid kullanan erkeklerle isim olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim orkid kullanan erkeklerle isim olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » hot » yaran yanlis okumalar » ataturk olmasaydi hepimiz pic olurduk iddiasi » internet cafede nuri alco muzigi dinlemek » turkiye turklerin dir » ermeni soykirimi » uzun cumle » mehmet guleryuz » eksi oy veren ibne » tav olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zorunlu arkadaslik » i am king » adnan menderes » kurtlar vadisi pusu da olecek bir sonraki karakter » dembedem » mebs » t bone walker » huznun isyan olsun » kumho » egemen