benim olucak fistik 

kapat
  1. "binicem üstüne vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" şeklinde devam eden tarihe meydan okumuş kült bir türk filmi özdeyişi. türk filmlerinde ne kadar eğrelti ne kadar asap bozucu şişman çocuk rolü varsa üstlenmiş sisko nuri kod adlı* topaç tarafından 1973 tarihli oksuzler'de sezercik'in aleyhine zikredilmiş bu kelimeler, bir dönem türk gençlerinin damarına basmış,kanlarını beynine sıçratmıştır. öyle ki şişko nuri'nin o distortionlı kemirgen ses tonu bünyede bir nevi uykuda batırılmış çuvaldız efekti yaratmaktadır. "bebaaaa" ve "oh yaaaa"daki ahenkle dönemin en sağlam kötü çocuğu türk gençliğine armağan edilmiş, zavallı eşşek fıstığımızın da film de olsa ödü bokuna karışmıştır.
    #1798070 (riggo, 21.06.2007 00:20)
  2. şuradan da izlenebilir :

http://www.youtube.com/watch?v=_2FTc0h5214 +
    #1798083 (riggo, 21.06.2007 00:23)
  3. -benim babam çok zengin, çuvalla para verir yine de alır fıstığı.
    #1798084 (Gerko, 21.06.2007 00:23)
  4. (bkz: adam olacak çocuk) *
    #1798086 (thisrock, 21.06.2007 00:24)
  5. biraz araştırdım,deştim kitapları ansiklopedileri sonuç olarak isminin Nuri Tosun olduğunu öğrendim.1951 fethiye doğumluymuş.tabi yanlış olma ihtimalide pek bi mümkün.sonra yıllarda vefat ettiği haberi geçmiş ajanslarda bunu eklemek istedim.allah rahmet eylesin.

avatar olarak koymak istiyen arkadaşlarımız için: http://img137.imageshack....7/6705/maeufhanurijg1.jpg
    #1798156 (MidNiGhT, 21.06.2007 00:38)
  6. "binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı" şeklinde devam eder hatta
    #1798248 (aras34, 21.06.2007 00:58)
  7. facebookta 30 binden fazla üyesi bulunan efsanevi grup.
    #2700340 (aciyagulmek, 15.12.2007 18:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim olucak fistik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim olucak fistik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim olucak fistik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim olucak fistik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » bowling oynarken strike yapinca etrafa bakinmak » yasamak icin yasamak » forks and knives » mudure yazi yazarken smiley kullanmak » yemekteyiz » nitratex » turkiye de azinlik olmak » tempestuous » yastiga yorgana sarilmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » katherine mansfield » hamas » cafcaf » deniz feneri » tarkan tuzmen » plo » korkusuz korkak » mina hodumuon » egemen » susmak