benim olmazsan taciz ederim 

kapat
  1. nihat dogan'ın bir eşi daha olmayan ve olması da istenmeyen şarkısı

benim olmazsan taciz ederim
    bana varmazsan yer bitiririm
    inadim inat bunu biliyorsun
    benim olacaksin sana yemin ederim

maşallah diyorum ben nihat'a
    #628911 (kaptan arka kapi, 12.09.2006 18:08 ~ 18:09)
  2. ilk iki sözcüğündeki tehditi son iki sözcüğüyle pekiştirip kaçış şansı bırakmayan şarkı..tecavüz kaçınılmaz gibi..
    #628923 (intensivecare, 12.09.2006 18:14)
  3. kızı kötü yola düşmekle, bir öküzle evlenmek arasında ikilemde bırakan bir durumdur. ölüp kurtulsundur. (bu nası şarkıymış yaf) (sözlükte yazar olsaymış silinirdi bu şarkı) *
    #628934 (kahvekremasi, 12.09.2006 18:18)
  4. (bkz: nihat doğan vs antonio banderas)
    #628944 (scarlet, 12.09.2006 18:22)
  5. en delikanlı geçinen, namus bekçisi hey höy adamın bile rezil rüsva olduğunun kanıtıdır.
    başımıza taş yağacak diye iste buna denir.
    (bkz: tovbe et bre kafir)
    #628948 (mozambik tavsani, 12.09.2006 18:23)
  6. ettin bile.
    #2639996 (Cenaze Sigarasi, 28.11.2007 16:35)
  7. (bkz: nihat doğan ı ıslak odunla dövme isteği)
    #2640108 (kombinasyon, 28.11.2007 17:18)
  8. Tanım: nihat dogan 'nın taciz isimli şarkısı.

--spoiler--
    Son günlerde sık sık gündeme gelen taciz olayını konu alan ve herkesi bu konuda duyarlı davranmaya çağıran şarkıyı seslendiren Doğan, "Topluma mesaj vermek istedik. Sanırım başardık. Albüm satışları beklediğimizden iyi" dedi.
    --spoiler--

bunun adına sevgi, yapana da erkek deniliyor değil mi?
    #2640142 (Seytanin Fisildadiklari, 28.11.2007 17:30)
  9. (bkz: burası türkiye)
    #2640278 (brklky, 28.11.2007 18:07)
  10. cesurca yaladim leopari adlı eserle birlikte türk müziğinin en sevecen, en huzur dolu 2 şarkısından biri.
    #4162550 (eraserhead, 30.10.2008 18:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim olmazsan taciz ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim olmazsan taciz ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim olmazsan taciz ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim olmazsan taciz ederim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » ogrenci evi tuvaleti » five guys » kendini allah sanmak » andimiz » roderick david stewart » arka siradakiler » hold it now hit it » olasi ilk turk uzay araci isimleri » orgazm taklidi » sozluk yazarlarinin itiraflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » a sorta fairytale » sam mitchell » cok satanlar » hertharafin berlin olsa ne yazar » cameo » emir bayindir kumbeti » issiz imam » ozur diliyorum » ancuez » aytug