benim olmayan bir sevinc duyuyorum 

kapat

1. edip cansever'in kirli ağustos'unun en baba $iirlerinden uçurum'da geçen bir satırdır bu. öyle ki; her er ki$inin zaman zaman duyumsadığı bir olguya parmak basarken bunu votka bardağına limon dilimleri gibi dü$en güne$le betimlemi$tir edibciğim cansever..
    kim ya$amaz ki: öyle bir zaman gelir ki bulunduğunuz ortamın duygusal aurasına siz de kendinizi kaptırıp, teninizin sol frame'inde anlamverilemez kıpırtılarla feverana gark olup gözbebeklerinizi adile na$it gibi koca koca açarak batan güne$e, doğan ay'a, köpüren suya, çığlık atan martıya bakar ve muhayyelinizin en arkaodasında sakladığınız imge yanıklarına tentürdiyot dökercesine gülümsersiniz..
    kim duymaz ki: bir çocuk doğmu$tur hıçkırarak, çıkrığın kıçını kırarak, kutsal bir lahti parçalayarak tırnaklarıyla. o sıra herkes güler de o ağlar ya, ölünce herkes ağlar da sen gülersin ya belki. öyle i$te. iyelik eki almaz yığın hissiyatı.. cenazelerde her ba$ a$ağı dü$er ya... öyle.
    kim ağlamaz ki: sessizce solan bir gülün ardülkesinde lir çalarcasına mahzun mahzun bakakalan narbülbülün kirpiklerine. bir $ehir aniden fethedilir ya gerdek gecesinde kaybedilen bir körpelik gibi..

diyeceğim; edip baba derse güzel der zaten hep. benim olmayan bir hüzün duyuyorum $u ân. bi sigara yakabilir miyim anne?
    #919750 (ceviz agaci, 28.11.2006 00:44)
  2. ben ruhi bey nasılım sorusunun cevabı olabilir
    #919804 (refsum, 28.11.2006 00:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

benim olmayan bir sevinc duyuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim olmayan bir sevinc duyuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim olmayan bir sevinc duyuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim olmayan bir sevinc duyuyorum. Copyrights of the articles are belong to their authors.