benim olacaksin bebek 

kapat

1. kendisini kaptırmış ve karşısındakini elde etmek hissiyle yanıp tutuşan insanın sarf edebileceği bir cümle.
    #2116614 (bay senarist, 12.08.2007 03:27)
  2. bir nuri alço tecavüzcü coşkun cümlesidir. genelde ilaçlı koladan sonra söylenir
    #2116631 (JiJi, 12.08.2007 03:34)
  3. olası bir sahin k repliğidir.
    #2116635 (eagle is free, 12.08.2007 03:35)
  4. bebek semtini ele geçirmeye çalışan bir psikopat emlakci sözüdür. fatih solmaz karakteri gibi, evet...
    #2116650 (ask, 12.08.2007 03:41)
  5. bir cocugun oyuncak mağazasinda soyleyebilecegi cumle.
    #2116667 (halipak, 12.08.2007 03:48)
  6. (bkz: alternatif bebek arabasi yazilari)
    #2116670 (kumquat mojito, 12.08.2007 03:49)
  7. bunun bir de laz versiyonu duyulmuştur

benüm olcasun bebeğum *
    #2118260 (wings for marie part 1, 12.08.2007 15:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim olacaksin bebek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim olacaksin bebek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim olacaksin bebek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim olacaksin bebek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » raul meireles » kardes link gebermis » estadio jose nasazzi » deniz feneri » robert terk » yitip giden » portekiz mektuplari » devrimci » le droit interne » sehirler arasi yolculukta cile cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » l etat » renault 9 gts » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » alexa noluyor popon falan oynuyor » hangi cilgin beni caylak yapacakmis sasarim » misket bombalari » sozlugun en iyi yazari » peripella » bizim oralar » elaborate