benim ol 

kapat
  1. ilginç bi' istek. sahiplenme güdüsü falan yatar arkasında. sevgiden gelebilir, bazen de yönetme isteğinden.. değişik etkenler mevcuttur.
    (gayda calarim etek giymem, 08.05.2008 22:10)
  2. (bkz: seni ben ellerin olsun diye mi sevdim)
    * *
    (ncldlbz, 08.05.2008 22:17)
  3. aşkın vermiş olduğu tutkudan dolayı doğal karşılanması gereken istektir. ancak bu isteğin devamı kocaman bir kıskançlık krizidir-acıdır. ama ne olursa olsun çok seviyorsanız bunu istemekten geri alamazsınız kendinizi...
    (lafateignoranti, 08.05.2008 23:56 ~ 09.05.2008 22:53)
  4. (bkz: bir benim ol)
    (aman heri, 08.05.2008 23:56)
  5. (bkz: evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın)
    (filozofil, 08.05.2008 23:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn diyaloglari » meismak » nurdagi nin tarihi eserleri » geceyedir kusmelerim » shadowhook » yaran entry silinme sebepleri » yeni bir sayfada sana bakmak » annenin lost izlemesi » aferim » luis figo » biiznillah harf i cerrleri de ogrendik » turkce karakter kurbani basliklar » turk dizilerindeki flashbackler » maydonez » probis » alternatif spam mail senaryolari » survivor derya » tolga gariboglu » saygi » najwa karam » kuskus » hayalleri uygulamaya baslamak » yaran haber yorumlari » cappie pondexter » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » muslum kosker » beyanname » captain gault » armudun da sapi var ama cekince geliyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa