benim oglum yapmaz 

kapat
  1. oglundan cok kendini ön plana cikaran, yetistirme tarzindan, karakterinden övünen ebeveynin oglunun yapabilecegi hatayi kendine mal etmeyip, yapsa bile "ben böyle yetiştirmedim" anlamina gelen savunma cümlesidir.
    #3171827 (mus7afa, 21.03.2008 16:25)
  2. (bkz: benim oğlum yalan söylemez)
    #3171830 (makinist, 21.03.2008 16:26)
  3. - oğlunuz bugün arkadaşlarına çok pis dalmış.
    + yalan öğretmen hanım, benim oglum yapmaz.
    - ahmet bey yapmış, ayrı ayrı çektim konuştum tüm arkadaşları aynı şeyi söylüyorlar.
    + anlatamıyorum galiba, benim!!!* oğlum yapmaz.
    - arkadaşları ona "o.ospu çocuğu" dediler diye yapmış, öyle söylüyor.
    + doğru söylüyor arkadaşları.
    - ha!
    + benim çocuğum değil o, artık o.ospu anası kimden peydahladıysa onun çocuğudur. çünkü biliyorum benim oglum yapmaz.
    - bambaşkaymışsın.
    + sağol, benim kendi çocuğum da var. o da bambaşka.
    - bir gün bir yerlerde bir buluşma yapsak, tanışsak ya?
    + benim oglum yapmaz
    - abow
    #3171927 (jansoldier, 21.03.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

benim oglum yapmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim oglum yapmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim oglum yapmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahalle maci kurallari » atlikarinca » misafir gelince anne tarafindan yapilan uyarilar » tayyip e niye bu kadar kufur ediyorlar anne » banyo perdesinde beliren bicak ve el golgesi » boyundan opmek » charles fourier » bir hic ugruna omur tuketmek » kaya akkaya » ergenekon davasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games