benim oglum panterdir panter 

kapat
  1. türkiye-hırvatistan macından sonra, rüstünün annesinin söylemidir. her ne kadar hatalı cıkısıyla bizi sinir küpü etsede, mac içinde kurtardıgı sutlar-özellikle frikik- ve penaltılardaki köseleri dogru tahminiyle kendisini affettirmistir. *

edit:reklamda aslen volkanın annesi bu cümleyi kullanmaktadır.
    #3565080 (pepe le pew, 21.06.2008 02:32 ~ 03:13)

© 2008 - uludağ sözlük

benim oglum panterdir panter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim oglum panterdir panter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim oglum panterdir panter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le phallus » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » carriye roxalina » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » yeni yili dansozle karsilamak » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » hadise » silent running » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » gulseven yaser » ozgurcan ozcan » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » 1 gun gecti unutamadim seni » kahve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » armutlu » concrete jungle » cocuklarin arasinda olgun kalmak » duraliminyum » waiting for you » volkan demirel » en adi orospu cocugu olmak » master of puppets » not seni seviyorum » triarii » disco inferno » babayi ukulele calarken yakalamak » sik kafali japon askeri » opet » ferhat gocer in takim elbisesi