benim noya cok benziyo lan 

kapat

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. noya bilgisayar
  2. senin malin benim benim malim benim
  3. hata benim gunah benim suc benim
  4. bostan benim belletirim kic benim elletirim
  5. kerem de benim asli da benim
  6. kale benim san benim
  7. cay benim cesme benim
  8. ogretmenim canim benim canim benim
  9. benim lan bu
  10. ben ali yim ali benim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim noya cok benziyo lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim noya cok benziyo lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim noya cok benziyo lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim noya cok benziyo lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » stevemcqueen » ask » igrenc espriler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » no promise » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » hertha berlin takim degil » vaktinde gel sevgilim » angelina jolie nin sozluk yazari evlatlik edinmesi » t bone steak » guzel kizlar sicmaz diye dusunen zihniyet » superman 4 quest for peace » rayad » arac mesajdir » emre tilev » sarelle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu » nazife candan » barney stinson » karizmatik sehir isimleri » huseyin burge » fsi » sozluk sozluk gezen yazar modeli » barcelona formasina deniz feneri reklami alsin » bir derdim var yasanmisliklari » ara yildirimi bize lojistik destek saglasin