benim neyim eksik 

kapat
  1. neyini çalmaya hazırlanan neyzenin, neyinin elinde olmamasını farketmeden elini ağzına götürmesi sonrasında çıkardığı ünlem.**
    #630811 (thedewil, 13.09.2006 13:54)
  2. ve cümlenin arkasından gelen bir eylem: falanca yarışmalara katılmak.
    #630819 (jikase, 13.09.2006 13:57)
  3. benim basim kel mi cümlesinin muadili, "başkaları yapmış; o halde ben neden yapmayayım" tarzı bir yaklaşım içeren tümce.
    #631226 (thedewil, 13.09.2006 16:05)
  4. (bkz: eksiğin yok fazlan var)
    #631235 (aquantass, 13.09.2006 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

benim neyim eksik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim neyim eksik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim neyim eksik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol basit olmasaydi imparatoru terim olmazdi » igrenc espriler » tektasla evlenme teklif edene tokat atan kiz » bir tas attim pencereye » bilgisayari ayakla acmak » sigarayi birakmak icin kullanilan ilaclar » kuddusi okkir » telli turna » vurgun yedim » hey dostum sizin sorununuz nedir huh a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci