benim nesilim len o 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kacinci nesilim lan ben
  2. evet ikinci nesilim
  3. dorduncu nesilim mutluyum
  4. ben hangi nesilim bilmek istiyorum
  5. dusunuyorum oyleyse ucuncu nesilim
  6. ucuncu nesilim ama birinci kadar azimliyim
  7. dorduncu nesilim ve dogruyum caliskanim azimliyim
  8. dorduncu nesilim zekiyim cevigim ve ahlakliyim
  9. yeni nesilim diye neden ustume geliyorsunuz
  10. senin malin benim benim malim benim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim nesilim len o başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim nesilim len o ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim nesilim len o nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim nesilim len o. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » yazarlarin aslinda demek istedikleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » stevemcqueen » seri eksi oy veren ibne » igrenc espriler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » karpuzkabugu » no promise » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » her daim cocugunun yasantisina mudahale eden anne » issiz sozluk » yaliyorum yaliyorum dilim kuru kaliyor » sony ericsson k750i » moby » 2008 yili cari aciginin 40 milyar dolar beklenmesi » yildirim bombayi patlatti » ilayda » jociso » sizofren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » istanbul universitesi avcilar kampusu » sean john » jonathan davis » tazmanya canavari » konstantine » feys » ders calismak » yat geliyorum » silver eye » magpie