benim neden seri arti oy veren arkadasim yok 

kapat

1. (bkz: yaz arkadaşım 30000 şukelayı nasıl verdim)
    #492584 (pulp fiction, 03.08.2006 14:36)
  2. (bkz: sanırım bize bir şey anlatmaya çalışıyor)
    (bkz: yemezler)
    #492597 (sally, 03.08.2006 14:41)
  3. (bkz: sozluge hayretle bakmak) (#229813)
    (bkz: sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika) (#57564)
    (bkz: x sensin y de sana girsin) (#423433)

* * *
    #492615 (liberty, 03.08.2006 14:43)
  4. kendini yalnız hisseden ve peşine seri oycu i.ne düşmüş yazar haykırışı. *
    #1182955 (arabaciarabayatasget, 21.01.2007 01:08)
  5. (bkz: artı oy istiyorum)
    #1182958 (larker, 21.01.2007 01:09)
  6. (bkz: belki bir gün celebrity olursun)
    (bkz: bir ol da bak nasi arkadaslarin oluyor)
    (bkz: kankalarin bol olmazsa barinamazsin bu sözlükte)
    #1182976 (KoPuSh, 21.01.2007 01:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim neden seri arti oy veren arkadasim yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim neden seri arti oy veren arkadasim yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim neden seri arti oy veren arkadasim yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim neden seri arti oy veren arkadasim yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » tav olmak » takla acmak » issiz imam » kamer genc » hayvan keserek bayram eden bir dinin mensubu olmak » yuzyillardir akan cesme » siyah sut icen beyaz zenci » ara yildirimi bize lojistik destek saglasin » five guys » hayvanlarin en guzeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » marjinal yazar » fk jerv » dinsiz imansiz » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » thunder stone » erkegin olmak istiyorum » polat candan » cassio de souza soares lincoln » eski gumusler manastiri