benim neden bir sevgilim olmuyor 

kapat
  1. abazan bünyenin isyanıdır. "sevgili, sevgilieeeee" diye bağrındıkça da öyle kalacaktır. bir akışına bırakın lan. (bkz: sevgilim var benim)
    #3862982 (sanirim osurdum, 24.08.2008 12:47)
  2. (bkz: karı istirem) -doludur-
    #3862984 (unique270, 24.08.2008 12:47)
  3. "çok fazla kafa yorduğun için, takıntılı olduğun için" diye cevap verilmesi gereken sorucuk. "bütün gün bilgisayar başında oturursan, sadece bu başlıkları açarsın" diye sinirli bir üslup ile uyarılması gereken ergen yakarışı gibi bişey. *
    #3863016 (seftalicekirdegi, 24.08.2008 12:53)
  4. doğru bir özeleştiriyle kısa zamanda sevgili sahibi olabilecek kişinin düşüncesidir.
    #3863039 (system error, 24.08.2008 13:01)
  5. tip eksikliği yada kişilik bozukluluğu olan zat-i muhteremlere kimsenin bakmamasından dolayı verdiği tepkidir.
    #3863084 (ruyaqibi, 24.08.2008 13:16 ~ 14:12)
  6. (bkz: esra erol la izdivac)*
    #3863097 (arka plan, 24.08.2008 13:21)
  7. (bkz: daha fazlasını iste)
    #3863136 (hardstyleismystyle, 24.08.2008 13:31)
  8. "neden bana birazcık ilgi gösteren bir kadına aşık oluyorum" sözünün beynimde şimşeklenmesine neden olan söz. (bkz: eternal sunshine of the spotless mind)
    #3863145 (pergamon, 24.08.2008 13:35)
  9. abazan bünyenin bir öz eleştirisidir. kişiye göre bir çok nedeni vardır;
    -ortamı yoktur.
    -kızlarla veya erkeklerle muhabbet kuramıyordur.
    -tipsizdir vs.
    #3863168 (bleak poison, 24.08.2008 13:44)
  10. (bkz: isyanım var ulan)
    #3863186 (filozofil, 24.08.2008 13:50)
  11. bakımsız bir erkekse normal ve süre gelicek durumdur.

bakımlı erkek ise konuşamama gibi problemleri vardır ya da bambaşka problemleri vardır.

bakımlı, zengin, yakışıklı erkek ise cesareti yoktur. kızlar baksa bile yanına gitme ve konuşamama gibi durumlar söz konusudur. e bayanlarda tam tersini beklediğinden olmaz, olamaz.

amaç sevgili değil ise zaten amacına ulaşır. o durumda da sevgili olmaz, olamaz.

eğer bayan ise ve sevgilim yok diyorsa ne çirkin olduğundan ne de başka nedenlerdendir. sadece erkeği nasıl elde edeceğini bilemiyordur. yoksa çok güzel bayanda sevgili bulamaz. sadece iş nasıl giyineceğini ve nasıl erkeği elde edeceğini bilmekle biter.

çevreye bakıldığı zaman kişiye göre güzel ya da çirkin kız ya da erkek mevcuttur. işte kimine göre çirkindir kimine göre yakışıklı ya da güzel.

her kişinin alıcısı mevcuttur. yeter ki almayı bilsin ve kendini göstermeyi.

evet benimde sevgilim yok.[gülücük, mülücük]
    #3863214 (www wwwwwwwwww www, 24.08.2008 13:56)
  12. (bkz: benim neden bir sevgilim olmuyor aq)
    (bkz: işte bu yuzden)
    #3863231 (anime, 24.08.2008 14:01)
  13. (bkz: because you are idiot)
    #3863236 (dunyanin en mutevazi adami, 24.08.2008 14:02)
  14. "çünkü hayatını sevgili bulma temelli yaşıyorsun" diye cevap verilmesi gereken soru. ya sen normal insan ol git spor yap, müzik dinle ne bileyim birey olarak sadece kendi içinden ne geliyorsa onları yap. "şunu yapınca kızlar çok hasta oluyormuş ben de gidip yaptıracam kızlar bana da hasta olacak" diye düşünerek hareket etme. eğer eylemlerini bu temele dayandırırsan asla sevgilin olmaz. kızların en çok aradığı "karakterli olma" yetisini kazanmak istiyorsan biraz kendi içinden geldiği gibi olmalısın. sırf kızlar seviyor diye küpe takmamalısın. sırf kızlar seviyor diye serdar ortaç dinlememelisin vs..

eğer kendin gibi olursan herşeyden önce "özgün" olmuş olursun, ayrı bir duruşun olur. zaten kızları da bu özgünlük, bu duruş cezbeder.*** ***
    #3863260 (Slayerized, 24.08.2008 14:08 ~ 14:12)
  15. dilinden anlamadığı aynayla konuşan abaza prensin hezeyanı.
    #3863279 (historiacalamitatum, 24.08.2008 14:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim neden bir sevgilim olmuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim neden bir sevgilim olmuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim neden bir sevgilim olmuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim neden bir sevgilim olmuyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » enderun sevgiler » rasit dostum » takinti » fc marco » gulen institute » hatice sendil » cahil yobazlarin ataturk e isyani » serkomser » liam finn » aklina bir sey gelmeyen ama yazmak isteyen yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mystery » ferdi nin kabuslari » insan sarrafi » cozy powell » elaborate » spor salonu » tipitip » disko krali » planet of the apes » olmek yasak