benim kurdum senin kurdunu dover 

kapat
  1. kurt besleyen iki kişinin besledikleri kurdun gücünden, kuvvetinden, ve kavgadaki ustalığından oldukça emin olarak birbirleriyle yaptıkları munakasa. yok benim kurdum böyledir, benim kurdum şöyle yapar böyle yapar, benim kurdum seninkini parçalar, benimki seninkini sucuk yapar tavana asar gibilerinden takılma.
    #817214 (piri reis, 05.11.2006 07:35)
  2. (bkz: afferin)
    #1118311 (imitasyon, 07.01.2007 09:49)
  3. (bkz: çocuk diyologları)
    #1118320 (baytar, 07.01.2007 09:54)
  4. (bkz: sidik yarıştırmak)
    #1381624 (corpsebride, 06.03.2007 19:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim kurdum senin kurdunu dover başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim kurdum senin kurdunu dover ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim kurdum senin kurdunu dover nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim kurdum senin kurdunu dover. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » temperance » vodafone 3g reklamindaki tas erkek » rugal » seni cilgin hadi oradan » zulum ve katliam partisi » sen hep benimsin » nazife candan » loan » serdep » anneler bilir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » arac mesajdir » sergen yalcin » turk olcu birimleri » iran da seriat demokrasisi vardir » abdullah ocalan » nvidia geforce 9600gt » womanizer » dolayli kar fonksiyonu » werwe » anneyi hayran birakan arkadas