benim katilim seninkinden iyidir 

kapat
  1. her adam öldüreni aşağılık katil olarak görmek yanlışına düşmüş ülkem insanı ikilemidir. unutmayalımki savaş vardır, öldürmek vardır. her ideoloji, her din, her ülke yayılırken insan öldürür. * * fakat kimisi insanları ırkı için öldürür, kimisi tipini beğenmez öldürür. kimisi amaçsız yere intikam için öldürür. ha bu durumda bir katilin diğer katilden iyi olması durumu söz konusudur. ayrıca;

(bkz: haklı savaş)

edit: benden önce coşan entrylerin uçuştuğunu görmek ve haklı olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik.. evet efendim başlık başıma kalmış.
    #3077928 (meredith, 01.03.2008 03:12 ~ 22.05.2008 16:17)
  2. (bkz: benim bubam senin bubanı döver)
    #3078141 (FiDeLCaSTRo, 01.03.2008 04:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim katilim seninkinden iyidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim katilim seninkinden iyidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim katilim seninkinden iyidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim katilim seninkinden iyidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » kirgiz » dependant » zulum ve katliam partisi » askin mallik hali » tofas kus serisi » hayata 1 0 yenik baslayan insanlar » kisin dinlenecek sarkilar » son dilegi » oriana fallaci » ssg kos sozlugunu klonluyorlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » cep telefonun tuslarinin silinmesi » kurtlar vadisi aforizmalari » resul balay » nohutlu pilav » allah » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » button » fko » yaliyorum yaliyorum dilim kuru kaliyor