benim kalbim tas degil 

kapat
  1. muslum gurses şarkısı.
    Ağlıyor gözlerim sevdim seveli
    Geçiyor günlerim dertli çileli
    Gençliğim zından oldu ümitler hüsran oldu
    Ne kötü şansım varmış ayrılık beni buldu

Ağlıyor gözlerim sevdim seveli
    Geçiyor günlerim dertli çileli

Yürekten sevmiştim yazık el aldı
    iÇimde kanayan yaralar kaldı
    Benim kalbim taş değil ağladığım boş değil
    Neden ayırdı felek candan sevmek suç değil

Yürekten sevmiştim yazık el aldı
    iÇimde kanayan yaralar kaldı
    #1022749 (darkness nights, 19.12.2006 19:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim kalbim tas degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim kalbim tas degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim kalbim tas degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim kalbim tas degil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » anneyi hayran birakan arkadas » silver eye » sean john » yasamak icin yasamak » alengir » le tribunal » mehmet selahattin simsek » sozluk sozluk gezen yazar modeli » kanye west » elektrik faturasinin 138 ytl olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » okuma yazmayi ogrenememis cocugu yazar yapanlar » turkiye de engelli olmak » mina hodumuon » samuel thomas kuhn » blues » diversion inisler » taklit yerine cakma kelimesini kullanmak » meyve receli » bayanlarin esprituel zekalarinin dusuk seyretmesi » askin mapushane