benim ismim degil ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim ismim idam sehpalarinda dgm kayitlarinda
  2. o benim problemim degil
  3. af benim isim degil
  4. bu hata benim degil
  5. benim kalbim tas degil
  6. insanlik benim tipim degil
  7. mal benim degil mi ne istersem yaparim
  8. benim korkum olum degil
  9. top benim degil mi istedigimi oynatirim
  10. benim cumhurbaskanim abdullah gul degil

© 2008 - uludağ sözlük

benim ismim degil ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim ismim degil ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim ismim degil ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» condom yoksa vermem » daha once 26 erkekle cikmis kiz » cemal abdulnasir » dutluktu » overkill ii » desti izdivac tanisma » orhan pamuk » futbol oynanan alandan arabalarin gecmesi » meral oguz » sicaktan poponun terlemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games