benim icin oldun artik 

kapat
  1. niluferin bir parcasi ;

yaşadığın bir yalandır
    benim için öldün artık
    çektiklerin günahındır
    benim için öldün artık
    canan değil can olsan da
    damarımda kan olsan da
    son nefesim sen olsan da
    benim için öldün artık
    kalp sevmekle aşınmaz ki
    dert yük değil taşınmaz ki
    bir zalimle yaşanmaz ki
    benim için öldün artık
    #699038 (mulayim, 06.10.2006 04:11)
  2. dinlerken insanin elini istermez sigara paketine götürten nilüferin terennum ettigi sitem dolu bir sarkisi.
    #1061577 (mulayim, 26.12.2006 21:21)
  3. (bkz: bence sen de artık herkes gibisin)
    #1061595 (rosemary, 26.12.2006 21:24)
  4. nilüfer yorumu ayrılanlar için üzerine dinlediğinde fena çarpan sarkıdır.
    #4047598 (mulayim, 05.10.2008 05:15)
  5. bu başlıkta hata olması muhtemeldir.

(bkz: benim içim oldun artık) *
    #4047604 (herostratos, 05.10.2008 05:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim icin oldun artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim icin oldun artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim icin oldun artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim icin oldun artik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » siktir git » civik bilgisiz turk gencligi » emre tilev » hestiarellla » sozluk corabimin oteki tekini bul lan allahsiz » lev yashin » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » nokia 6500 slide » ikinci abdulhamid » evde zaman gecirmeyi sevmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » meyve salatasi » eksi oy almanin yollari » beyni turk olan muzik gruplari » ford granada » bir erkegin en masum oldugu an » thug life nigga » ne mutlu kukurtum demeyen kimyasal bilesene » george kennan » benim kanalim » urtiker