benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi 

kapat
  1. pipisinin küçük olmasından yakınan kişinin kendini rahatlatma yöntemidir.

-aa süleyman ne kadar küçük bu
    -benim için küçük züleyha.sen bi de digerlerini gör
    #1522560 (absolution, 13.04.2007 15:48)
  2. zenci söylemi.
    #1522669 (nikim yok benim, 13.04.2007 16:21)
  3. bir gay'in bereket tanrisi heykeline bakıp düşündükleridir.
    #1522690 (iceri terligi, 13.04.2007 16:31)
  4. - aa süleyman ne kadar küçük bu
    + benim için küçük züleyha.sen bi de digerlerini gör
    - diğerleri mi? kaç tane var lan sende?
    + ohooooh
    - ohah one, sen götü siklisin lan
    #1522711 (sincap, 13.04.2007 16:35)
  5. penguen'in guzel karikaturlerinden birinde gecen espridir. diyalog tam olarak soyledir:

kadin: bu benim icin kucuk ama insanlik icin buyuk bir pipi...

hehe. saka len saka insanlik icin de kucuk bir pipi. fareye filan buyuk olur anca...

adam: yaaaaaa...
    #3422240 (KoPuSh, 20.05.2008 13:51)
  6. ROCCO SIFFREDi'NiN PiPiSiDiR BU.
    #3422249 (pileli pantolon, 20.05.2008 13:51)
  7. (#2660131)
    #3422265 (kratostol, 20.05.2008 13:53)
  8. (bkz: neil armstrong un pipisi)
    #3422277 (gardi, 20.05.2008 13:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » sabire aydemir » cumapazari koyu » sevisirken bana bir yarim bir kola demek » galatasaray yendi diye sinirlenen fenerli » kufstein ulku ocagi » hayatimi kaydiran arabesk sarkilar » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » the man who wasnt there » corluspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ilk goruste ask » serkomser » rec » def leppard » davor suker » uniseks isimler » oyunu ver oyunu boz » haydar akin anadolu meslek lisesi » lemi » usakspor