benim icin daha cocuksun 

kapat
  1. yaşça büyük bir kızın, bir erkeğe söyleyebileceği bir laf olabilir ancak çünkü hiç bir erkek bir bayana bunu demez, yediremez..
    #3033354 (sadettin kanyak, 20.02.2008 03:08)

© 2008 - uludağ sözlük

benim icin daha cocuksun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim icin daha cocuksun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim icin daha cocuksun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abu salma » cikita muz » hak etmeyen biri icin gotyasi dokmek » iki elle birden masturbasyon yapmak » arkeobotanik » sevgilinin sacindan birkac tutam kesmek » babanin genclik resimleri » yeni baslayanlar icin kavga » bir kiza sen kiz olsan ne yapardin demek » yonerge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games