benim hic uuserim olmadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim hic olmadi abi
  2. benim hic basligim olmadi abi
  3. benim hic nickim olmadi abi
  4. benim hic senim olmadi
  5. benim hic entry m olmadi abi
  6. benim hic 1000 kontorum olmadi abi
  7. benim hic tiki arkadasim olmadi
  8. benim hic rocker sevgilim olmadi
  9. benim hic kiz arkadasim olmadi tribi
  10. benim entrylerim hic sukela olmadi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hic uuserim olmadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hic uuserim olmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hic uuserim olmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hic uuserim olmadi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » seri eksi oy veren ibne » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » stevemcqueen » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » karpuzkabugu » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » forks and knives » tanri zenginleri sever » vending machine » 1850 » osmanli gibi politika yapmak » okuma yazmayi ogrenememis cocugu yazar yapanlar » michael anthony scott » battlefield 1942 » the last remaining light » flaws and all » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zorunlu secmeli ders olarak yalnizlik » kuresel eylem grubu » it in construction » mandira devletleri » fc lustenau 07 » dedenin nineye soyledigi en romantik cumle » sexmania yazar » baykal goreve » mekke » fc yantra