benim hic kiz arkadasim olmadi tribi 

kapat
  1. O kadar çabasına rağmen bir türlü kız arkadaşı olmayan erkeklerin, b planı olarak başvurdukları yöntem.
    Yeni bir kızla tanışır bu, kızdan da hoşlanmaktadır hani. Sıra önceden sevgililerinin olup olmadığının sorulmasına gelir. Hiç düşünmeden "benim hic kiz arkadasim olmadi" der bu futursuzca. "Aslında ben çok sevecenimdir, iyi kalpliyimdir ama beni anlayan çıkmadı şimdiye kadar" demeyi de unutmaz. Maksat gizemli olduğu kadar doğrucu olmaktır, bu sayede kızın gönlünde bir yer kazanmaktır.
    - benim hic kiz arkadasim olmadi leyla. Sen ilksin.
    - korkuyorum necati. Yılların verdiği bir coşku vardır şimdi sende.
    - e o kadar olacak. Merak etme, sevecenimdir iyi kalpliyimdir ben.*
    #894076 (larker, 22.11.2006 14:14 ~ 06.03.2008 18:39)
  2. ne tribi en iyisi şeklinde yorumlanması gereken hede.
    #894100 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 22.11.2006 14:22)
  3. trip olarak kalırsa iyi ama gerçekse sözleri sarf edenden fellik fellik kaçılması gereken durum. **
    #894134 (dancerinthedark, 22.11.2006 14:32 ~ 14:39)
  4. her şey bir yana, eski sevgili gibi bir problemi olmayan kişinin yaptığı triptir.
    #894144 (timsah, 22.11.2006 14:36)
  5. yalandır
    #894211 (fansturk, 22.11.2006 14:57)
  6. etkisi söylendiği kişiye ve duruma göre değişir.
    #894284 (sercan yanaz, 22.11.2006 15:21)
  7. kişinin ne kadar da tercih edilmekten uzak ve de kadın-erkek ilişkileri konusunda ne kadar da beceriksiz olduğunu itiraf etmesidir.
    #894572 (grand ekinoks, 22.11.2006 16:45)
  8. tadından yenmez trip. amaç karşıdakine "ilk aşkım sensin, son aşkım da sensin" tarzında bir mesaj göndermektir. bu mesajın da temeli "bana yıllarca karı-kız eli değmedi, şimdi seni buldum ya, aşkım sensin, sadece seni sevdim" tripleridir. daha sonra bu kız bunu yemez, başka kızlara yelken açılır. hadi bakalım yelkenler foraaa...
    #894587 (grandmaster flash, 22.11.2006 16:48)
  9. sifır kilometre erkektir. eski sevgilisine dönmek gibi bi şansı yoktur.
    #896506 (ardahan, 22.11.2006 23:50)
  10. eski sevgiliyle ilgili herhangi bir başlık açamıyacak, entry giremiyecek, ukte veremeyecek sanşsız sözlük yazarı.
    #896529 (kurna, 22.11.2006 23:54)
  11. küçük emrah tribinde, acınası insan kişiliğidir. sözlükçe para toplayıp karaköy'e gönderilmesi gereken insandır.
    #1005538 (boxer, 16.12.2006 04:05 ~ 06:57)
  12. genelde kendini hep sevgili bulan kişi sözü aslında haklı arkadaş olmaya fırsat kalmadan sevgili olma durumudur.*
    #2495217 (efe misin, 20.10.2007 17:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hic kiz arkadasim olmadi tribi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hic kiz arkadasim olmadi tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hic kiz arkadasim olmadi tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hic kiz arkadasim olmadi tribi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » yapildiginda insani rahatlatan seyler » hayrettin demirbas ile kisfmetse » chevelle » kadinsiz adam » sebebim » bizimcity deki introda ucan kus » thaliia » fragmaniyla gaza getiren filmler » ermenilerden ozur diliyorum » sean john » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » enderun sevgiler » askin mallik hali » daglar daglar » siktir git » halkevleri » sabah olmasini beklemek » tayfun talipoglu » bayilan birini doverek ayiltmaya calismak » mesaj atan kisiye cevap verme istegi » fethullah gulen