benim hic erkek arkadasim olmadi tribi 

kapat
  1. benim hic kiz arkadasim olmadi tribinin zıttı gibi görünse de, her erkeğin rüyası olan triptir. kâh o kızla gönül eğlendirmiştir, kâh bu kızla.* ama bir türlü aradığı kıza ulaşamamıştır erkek. ama en sonunda aradığı kızı -aklınca- bulmuş, kızı bir punduna getirmiş ve o can alıcı soruyu sormuştur:"ben ilk miyim?"
    evet cevabını alınca da, dünyalar onun o olmuş, deneme yanılma metodunun sonunda işe yaradığını anlamıştır hesabınca.
    be kolpa adam, sen onla bunla beraber olurken bir şey yok di mi. nasılsa sende bozulacak zar yok, daha önce birileriyle olduğunu da anlamazlar pek. ama o kızın hayalleriyle oynamaya ne hakkın var diye sorarlar adama.
    (bkz: her sevgilim versin ama karim bakire olsun)
    #895070 (larker, 22.11.2006 18:30)
  2. "Benim hiç erkek arkadaşım olmadı,kendimi hep sakladım ruhsal olarak da bedensel olarak da" diyen kızlara sesleniyorum burdan;
    -A kızım sen kimseyle birlikte olmazsan kendini sakladığın kişiye nasıl davranacağını biliyor musun? Tecrübe diye bir şey var tecrübe...Erkek bildiğini okuyacak sen de öyle kalacaksın onu dinleyeceksin...A saftiriğim benim...
    #1883030 (siramisu, 08.07.2007 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

benim hic erkek arkadasim olmadi tribi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hic erkek arkadasim olmadi tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hic erkek arkadasim olmadi tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sacmalamada sinir tanimamak » jim dunlop » abuli » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » aleksi » liv tylor un fil yutmus hali » arka sokak » tc electronic » hadise » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » zeka kupu » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » bir muhendisin hayati » demirhindi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kalpsiz adam » ceza mahkemesi » mardan palas » sosyal demokrasiyi sol sanmak » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » adam olacak cocuk » uludag sozlukte siliklik yoktur » fm 2009 deki yetenekler » dacryphilia » iktisat » qqleta » halet rezakinin sarkisi » 7 yazar birlesip moderatore girmek » dec muzik » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac