benim hic converse ayakkabili kiz arkadasim olmadi 

kapat
  1. yolda yürürken converse giymiş güzelim kızları gören, akşamları sözlüklere takılırken converse'li kız basliklari üstüne üstüne gelen erkeğin haykırarak söylediği söz.
    #2916911 (life style psychedelic, 30.01.2008 00:45)
  2. siyahsa gotik, beyazsa tiki. (bkz: make your choise)
    #2925991 (Custodio, 31.01.2008 16:09)
  3. (bkz: hanım koş git converse ayakkabılarını giy) *
    #2926010 (oldu, 31.01.2008 16:12 ~ 08.02.2008 16:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hic converse ayakkabili kiz arkadasim olmadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hic converse ayakkabili kiz arkadasim olmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hic converse ayakkabili kiz arkadasim olmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hic converse ayakkabili kiz arkadasim olmadi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » cuma sendromu » chevelle » en kotu universite kampusu » sevisirken dis macunu tupunun ortadan sikilmasi » clint mansell » bir erkegin en duygusal oldugu an » kill for you » selvi naz fettahoglu » bozukparatamircisi » angelina jolie ye suni teneffus yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » metalci » auf wiedersehen » arkadaslik sitesinde sadece arkadas arayan kiz » mustafa sarigul » 0nur » unal coskun » mahrem seyler » kurban bayraminda sac kesmek » saat gece bir haydi bir entry gir » ancuez