benim hemen evlenmem lazim baba 

kapat
  1. (bkz: baba bana karı bul lan allahsız)
    edit: başlık başıma.
    mecburi tanım: evlenmek isteyen azgın çocuğun babasına feryadı.
    #4080099 (hayvanlarin en guzeli, 12.10.2008 19:20 ~ 16.10.2008 20:50)
  2. evlenmek isteyen bünyenin babasına bir anda coşarak sesleniş biçimidir.
    sessiz olanı için;
    (bkz: kasigi pilav tabaginin ortasina dikmek)
    #4080121 (sultanfirardasenneredesin, 12.10.2008 19:23)
  3. baba . baba . baba okuyormusun bu başlığı . okuyorsun okuyorsun . güzeeeeeellllll. bak bura neler neler yazardım sen bir bilsen . yazmıyorum ama . ama sende anla artık yahu. çocuğun imanı gevredi . tak tak tak. bak nasıl ses geliyor . baba bu başlığı okuyormusun .
    #4080145 (gemileriyakanadam, 12.10.2008 19:28 ~ 22:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hemen evlenmem lazim baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hemen evlenmem lazim baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hemen evlenmem lazim baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hemen evlenmem lazim baba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » o sozler ki » seri eksi oy veren ibne » katherine mansfield » eksi oy veren ibne » the man who wasnt there » voria » komikhobbit » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » gunese yolculuk » sozlugun gundeminin sevismek olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cristiano ronaldo » deniz gezmis » mulkiye » korkuyla yasamak » bizimcity deki introda ucan kus » sabah kalkinca dinlenecek sarkilar » sozluk corabimin oteki tekini bul lan allahsiz » bir tikky nin intihar mektubu » chuck » mizika