benim hayatim 

kapat
  1. bir ibrahim tatlises şarkısı
    (bkz: underground arabesk)

Uzaktan görenler mesut sanıyor
    Bilmezler gözlerim her gün ağlıyor
    içimde dinmeyen yaram kanıyor
    Bir meçhule döndü benim hayatım

Geceyi yaşarım doğmaz güneşim
    Zamansız küllendi yanan ateşim
    Yarına çıkarmı bilmem gidişim
    Zamansız sarardı benim hayatım
    Mevsimsiz sarardı benim hayatım

Işıklar altında sönmüş gibiyim
    Dostlarım içinde yalnız biriyim
    Bilinmez yollara girmiş gibiyim
    Nerede bitecek benim hayatım

Yorgunum dertliyim yürek dayanmaz
    Mutsuzum desemde kimse inanmaz
    Maziyi ararım böyle yaşanmaz
    Çekilmez çiledir benim hayatım
    #50823 (ferrole, 03.02.2006 11:35)
  2. iyi bir isyan şarkısıdır ayrıca.
    #50941 (palta, 03.02.2006 13:21)
  3. an itibariyle başlık görüldüğünde arşivden çıkarılan ve alkol almak için açık tekel bayisi arattıran şarkıdır.
    #58863 (montajelemani, 09.02.2006 01:41)
  4. geçen ayların birinde ibo show da hayatımda ilk kez canlı okuduğunu duydum bu parçayı zaten sözleri karıştırdı ibo. heralde o da yıllardır söylemiyordu ondan olsa gerektir. en müthiş şarkılarından biridir, hayatta işlerin yolunda gitmediği zamanlarda adamın ciğerini söker.
    #791796 (tavukbalikkellebunlaryenirelle, 30.10.2006 15:52)
  5. 30 kasim 2006 tarihinde, sarhoş eden ibrahim tatlıses şarkisi.
    #928958 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 30.11.2006 03:07)
  6. adamı derdi yokken bile ağlatacak parça.
    (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    #1021721 (spartakus, 19.12.2006 16:49)
  7. (bkz: my life)
    #1022031 (birdy, 19.12.2006 17:35)
  8. ibrahim tatlıses in canlı yorumuna tanık olunulması tavsiye edilir, zira süper ötesi yorumlamaktadır.
    #3971708 (dr rocco amca, 16.09.2008 22:44)
  9. güzel ve dinlenesi bir bonjovi şarkısı.

(bkz: it's my life)
    (bkz: serbest çağırışım)
    #3971757 (cranberry, 16.09.2008 22:57)
  10. ibrahim tatlises'e ait en depresiv eserlerden birisidir.

sözleri itibarı ile hayatımda duyduğum en karamsar şarkıdır diyebilirim. "çekilmez çiledir, benim hayatım", bir şarkı sözü bundan daha vurucu, anlamlı olabilir mi?
    #4046959 (kasimpasa canavari, 05.10.2008 01:47)
  11. rakıya meze eserlerimizden yalnızca biri.
    #4046973 (cemsbg, 05.10.2008 01:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hayatim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hayatim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hayatim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hayatim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » 1970 model 280 sel mercedes » uluslararasi kodlama sistemi » ancuez » july4th » il turco in italia » caen » bilader » furry » planet of the apes » andimiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yazarlarin aslinda demek istedikleri » saint benoit lisesi » kurtlar vadisi aforizmalari » taxi 4 » football manager 2009 » biz sozluk yazarinin kulagina tukurmek » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » uzulunce kalbin agrimasi » sidika » eksi oy veren ibne