benim hayatim boyunca o kadar sevgilim olmadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim hic rocker sevgilim olmadi
  2. bugune kadar hic sevgilim olmadi
  3. simdiye kadar aldatmadigim sevgilim olmadi
  4. benim hayatim
  5. hayatim benim
  6. benim hic olmadi abi
  7. benim hayatim conflict
  8. benim hic entry m olmadi abi
  9. benim hic nickim olmadi abi
  10. benim hic basligim olmadi abi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hayatim boyunca o kadar sevgilim olmadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hayatim boyunca o kadar sevgilim olmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hayatim boyunca o kadar sevgilim olmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hayatim boyunca o kadar sevgilim olmadi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » stevemcqueen » seri eksi oy veren ibne » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » kacak kelebek » no promise » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » ricardo izecson dos santos leite kaka » solcular tarafindan en sevilen akp li » melih gokcek bm genel sekreteri olsun » hayvanlarin en guzeli » esra ceyhan » provokasyon » three stories about joan » bmw x6 » romanya » botlara bicak verip kendi bes bir alan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iyi kotu » turk beyniyle uretilmis super cumleler » la personnalite internationale » askerce » uniseks isimler » kurtlar vadisi teror » nikos kazancakis » komedi dukkani » mehmet guleryuz » silik hayta