benim hala umudum var 

/ 3
kapat

1. belki de tüm insanların yaşama sebbini özetleyen dünyanın en güzel ve (bkz: umut)lu sözü
    #2083964 (denizkestanesi, 07.08.2007 02:46)
  2. umudumu kaybetmedim diyen kişinin söylemidir. (bkz: umut)
    #2084081 (bohembebek, 07.08.2007 03:19)
  3. son dakikalari yeni baslangiclara cevirme karari aldiginizda hayatin fon muzigi olarak o dramatik tabloda yerini alir, misyon tamamlaninca biter o sarki, hayattan vaz gecis anlarina ertelenmek uzere.
    #2084088 (aura, 07.08.2007 03:21)
  4. (bkz: her sey cok guzel olacak)
    #2158447 (harvel, 19.08.2007 03:46)
  5. sen biraz soluklan rahatla uyu falan, umudunun olmadıgını kendini kandırdıgını görürsün.
    #2158724 (tatlı su levregi, 19.08.2007 10:18)
  6. lisede ozel gunlerde soylendiginde butun okuldaki kizlari kendinize asik edebileceginiz cok harika bir mazhar alanson sarkisidir.
    (bkz: bizzat tecrube etmek)
    #2158731 (SimphizisPupis, 19.08.2007 10:22)
  7. akla liverpool taraftarının sembol marşı you will never walk alone' yi getiren söz öbeği. zor zamanlarda bile engelleri aşıp hayatın tadına doymayı bilen insanın da sembolüdür.
    #2158749 (abberline, 19.08.2007 10:30)
  8. pollyannacılık oynamayı sevenlerin sıkça kullandığı, her yerinden iyimserlik fışkıran söz öbeği.
    #2159171 (rojadroit, 19.08.2007 12:24)
  9. eyvallah demenin olup bitmediği bir takım durumlarda hayda bre pehlivan edasında "boyun büküp önünde ağlasam sessizce" diyiverin önce. sonra "benden adam olur mu" diyin. aşka zararının dokunmaması olasılıkların büyük ihtimal dışındadır zaten. filmdir kendisi şarkının yani. güzel günlerin birilerini beklediği ancak filmlerde olur. ayrı dünyaların insanları da filmlerde birleşir misal. hatta aynı dünyaların insanları da filmlerde birleşir. diğer türlüsü için ;

(bkz: bu ne bicim hikaye boyle)
    #2163377 (vesaire, 20.08.2007 00:28)
  10. (bkz: inanılası yalanlar)
    #2163384 (zezukka, 20.08.2007 00:31)
  11. mazhar alanson'un tanırya atfen yazdığını düşündüğüm parça.
    #2230013 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 30.08.2007 17:39)
  12. kendi kendini kandırmadır. ama kandırmada olsa benim hala umudum vardır.
    #2230087 (kovArock, 30.08.2007 17:46)
  13. umut herzaman vardır en umutsuz olduğunuzu düşündüğünüz anda bile farketmediğiniz bir umut tutar sizi hayatta. umudun tükendiği an son nefesi verdiğiniz, vereceğiniz andır.
    #2230225 (gonul bukagi, 30.08.2007 18:05)
  14. en kötü zamanlarda, öyle tek başına otururken, gelip yanına oturup kolunu omzuna atıp varlığını hissettiren bir arkadaş gibi şarkıdır.
    #2825231 (mr crowley, 11.01.2008 23:20)
  15. kanın, kavganın, gerilimin, mezhepsel taasubun, kayırmanın, haksızlığın, çalıp çırpmanın birgün biteceğine dair umudum var.
    #2825242 (dervisabdi, 11.01.2008 23:23)
  16. serdar facebookoglunun günlerdir sözlüğü hacklemek istemesi yüzünden sözlediği sözdür.

--spoiler--
    http://www.benimhalaumudumvar.org/
    --spoiler--
    #2825288 (cheap death, 11.01.2008 23:31)
  17. -benim hala umudum var
    +hala umudu varmış duydun mu?
    *yok artık yaa cidden mi?
    #inanılır şey değil!
    -ama var.
    1. 2. 3. tıp.
    -var işte yaaa var. ühü.
    #2825306 (akheron, 11.01.2008 23:33)
  18. final zamanı ögrencilerden sıkca duydugunuz 20 yada 30 alınmış vizenin üstüne çalışma istegi olmamasına ragmen o dersin konusu acıldıgında söylenen güzel bir atasözü. *
    #2825461 (eritrol, 11.01.2008 23:53)
  19. sözleri eksik kalmış yazalım da tam olsun.

benim hala umudum var
    isyan etsem de istediğim kadar
    inad etsem bile bırakmazlar
    sahibim var

benim hala umudum var
    seviyorlar bazen soruyorlar
    hayran hayran seyret
    ister katıl ister vazgeç
    güzel günler bizi bekler
    eyvallah dersin olur biter
    güzel günler bizi bekler
    eyvallah dersin geçer gider
    boyun büküp önünde ağlasam sessizce
    şu garip gönlüm affolur mu
    bu firtina durulur mu
    benden adam olur mu
    korkarım aşka zararım dokunur mu

elveda sana yeter tamam
    bitsin artik bu dram bu fotoroman
    ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan
    güzel günler bizi bekler
    eyvallah dersin olur biter
    güzel günler bizi bekler
    eyvallah dersin geçer gider
    bir aksam kendimi söyle oh ne rahat
    bu da geçer gülüm yaşamana bak
    alınacak dersler var sorulacak sorular
    bu da geçer gülüm bizden bu kadar
    *
    #2912481 (isi degistirgeci, 29.01.2008 09:23)
  20. mazhar alanson'un türk halkının ruhunu okşamayı ne kadar ustalıkla yaptığının göstergesi şarkılardan sadece biri. gitarın yumuşak tonu ve mazhar alason'un değişik ses rengi ile uzun süre dinlemeyip, dinledikten sonra kaybedilen değerli bir şeyi bulmanın vermiş olduğu heyecanı veren şarkı. unutulmayacaklardan olmuştur çoktan.
    #3271855 (hendrix, 15.04.2008 01:28 ~ 01:38)
  21. öyle cümlelere mazhar oluruz ki şarkıda. otur beş sene düşün yine de tazeliğini, derinliğini, hüznünü korur onlar. "ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan" der mazhar abimiz. daha fazla ne söylenebilir ki şu hayatta.
    #3271987 (kurgan, 15.04.2008 02:02 ~ 02:03)
  22. hayal kırıklığı saldırısından ufak sıyrıklarla kurtulan kişi söylemidir, ancak hayat ,hayal kırıklıklarıyla doludur, bir kaç hayal kırıklığı yaşadıktan sonra bu söylemi dillendiren kişi de haketmediği hayatı yaşadığını düşünen insan grupları için eriyip gidecektir.
    #3331334 (joker da, 28.04.2008 19:05)
  23. BENiM HALA UMUDUM VAR
    iSYAN ETSEMDE iSTEDiĞiM KADAR
    iNAD ETSEM BiLE BIRAKMAZLAR SAHiBiM VAR

BENiM HALA UMUDUM VAR
    SEViYORLAR BAZEN SORUYORLAR
    HAYRAN HAYRAN SEYRET iSTER KATIL iSTER VAZGEÇ
    GÜZEL GÜNLER BiZi BEKLER
    EYVAllah DERSiN OLUR BiTER
    BOYUN BÜKÜP
    AĞLASAM SESSiZCE
    ŞU GARiP GÖNLÜM AFFOLUR MU?
    BU FIRTINA DUYULUR MU?
    BENDEN ADAM OLUR MU?
    KORKARIM,AŞKA ZARARIM DOKUNUR MU?
    ELVEDA SANA YETER TAMAM
    BiTSiN BU DRAM BU FOTOROMAN
    HAM MEYVAYIZ HALA KOPARMIŞLAR DALIMIZDAN

GÜZEL GÜNLER BiZi BEKLER
    EYVALLAH DERSiN OLUR BiTER
    GÜZEL GÜNLER BiZi BEKLER EYVALLAH DERiSN GEÇER GiDER
    BIRAKSAM KENDiMi ŞÖYLE OH NE RAHAT
    BU DA GEÇER GÜLÜM YAŞAMANA BAK
    ALINCAK DERSLER VAR SORULACAK SORULAR BU DA GEÇER GÜLÜM BiZDEN BUKADAR

BENiM HALA UMUDUM VAR
    iSYAN ETSEM DE iSTEDiĞiM KADAR
    iNAD ETSEM BiLE BIRAKMAZLAR SAHiBiM VAR
    #3506993 (circassian, 07.06.2008 16:08)
  24. "bu fırtına durulur mu
    benden adam olur mu
    korkarım aşka zararım dokunur mu" sözleriyle etkileyen mfo parçasıdır.insanı dinlendirici bir melodiye sahiptir.
    #3685551 (lip gloss and black, 19.07.2008 01:39)
  25. enfes bir mashar alanson şarkısıdır.

"boynum bükük önünde ağlasam sessizce, şu garip gönlüm affolur mu?
    bu fırtına durulur mu?
    benden adam olur mu?
    korkarım aşka zararım dokunur mu?" en sevdiğim kısmıdır parçanın.
    #3685741 (last survivor, 19.07.2008 02:11)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim hala umudum var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim hala umudum var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim hala umudum var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim hala umudum var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» umut veren sarkilar » sebahat tuncel » rap » nickmickyok » mucize bekleyen insan » ya sev ya terk et » benim umudum var » ses var goruntu yok » nuno bettencourt » kendi halkina saygisizlik yapan basbakan » recep tayyip erdogan » ne oldugunu bilmedigim bir umudum var hala » sol eliyle vites degistiren adam » basliklari alt alta okumak » arkaya dogru ilerleyelim » tutsulenmis et » icinde umut gecen sarkilar » welcome to the club » erken bosalma » ulkucuye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » mutlu yazar yoktur » gurgen oz un avrupa yakasi na katilmasi » karaborsa » kusum aydin » olumden korunma yollari » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » devrimciler » bayilan birini doverek ayiltmaya calismak » orgazm sonrasi aglayan erkek » alex lincoln karsilastirmasi » tsi » seri eksi oy veren ibne » yuzyillardir akan cesme » emir sinaneddin medresesi » mekanlar ve soylenmeyecek laflari » takla atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » minik mavi balina » cassio de souza soares lincoln » taklit yerine cakma kelimesini kullanmak » 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » tony sylva » vaktinde gel sevgilim » bir derdim var yasanmisliklari » cape » fk jerv » bir erkegin en vahsi oldugu an