benim gibi sevenler 

kapat
  1. ferdi tayfur'un en çok bilinen ve konserlerinde açılış şarkısı olarak kullandığı eser

bir duamiz vardi olarak da bilinir

bir duamız vardı tanrı'dan bizim
    ayrılmasın diye birleşen ellerimiz
    hayaller kurardık, gelecek için
    hani ölümsüzdü yüce sevgimiz

her gecenin sabahında,
    başım yine döner döner
    getirmiyor seni bana
    kısa kalıyor geceler

bir ben miyim diye
    baktım ki etrafıma
    hepsi doğuştan sarhoş
    benim gibi sevenler
    sevip sevilmeyenler
    benim gibi sevenler
    sevip acı çekenler

bakarsın kesilir
    sana gelen bu sesim
    şunu bil ki vefasız
    ismindir son nefesim
    sen acı çekerken
    sanma ki ben mutluyum
    sana gelen dertlere
    biterken başlıyordum
    #35317 (ferrole, 24.01.2006 16:37 ~ 05.02.2006 23:03)
  2. sevip de sevilmeyen damaratör gençliğin milli marşlarından biridir. her dinlememde bana sultan filmindeki sinema sahnesini ve kemal'in sultan'ın ensesine üflemesini hatırlatır.
    #1982488 (aman heri, 22.07.2007 01:57 ~ 01:58)

© 2008 - uludağ sözlük

benim gibi sevenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim gibi sevenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim gibi sevenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokce delice » mustafa kutlu » sehirler arasi otobuste sabah ereksiyonu » ut » sicarken aglamak » football manager 2008 » keskelerle baslayan cumleler » turbanlilarin cennetin kapisindan geri cevrilmesi » daniel gonzalez guiza » fethullah gulen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci