benim en iyi dostum sigaram 

kapat
  1. sgara cagimizdaki insanlarin en iyi dostu oldugunu kabul etmemiz gereken gercektir. cunku kederli, mutlu , neseli , huzunlu vebenzeri anlarimizda her zaman yanimizdadir. icki gibi degildir. icki cok seyler vaat eden ama bir sey vermeyen kotukadin gibidir. neriman koksala benzer icki.herneyse konudan uzaklasmayim sigara bizim özellikle öfkeli oldugumuz vakit bizi yatistirir ve daha mantikli olmamizi tetikler. ama bedelini ödemeniz gerekir. bu bedeli ise caninizla ödersiniz. mephistonun faustun ruhunu almasi gibi canverirsiniz. cunku hayatta ne olursa olsun en osuruktan seylerin bile bedeli vardir. aslinda sasmamamiz gerekir buna.(bedele degil tabiki). cunku insanin hayatta sadece sevdikleri canina okur ne yapalim hayat bu .....
    #849671 (mulayim, 12.11.2006 20:13)
  2. (bkz: benim en iyi dostum ickim sigaram)
    #849682 (adini unutan adam, 12.11.2006 20:16)
  3. onunla vakit geçirdiğim zaman gerçekten rahatlattığı için kanımca doğru bir önermedir.
    #3887310 (son of the sun, 29.08.2008 15:23)
  4. (bkz: mezem rakim sigaram)

not: doludur.
    #3887354 (syme, 29.08.2008 15:30)
  5. her ne kadar en kısmına katılmasamda iyi kısmına katılabilceğim önerme. dost kazığı nın büyüğünü yedirecek sigaraya anlamsız bir sevgi cümlesi, mazoşistlik.
    #3887406 (hidden feelings, 29.08.2008 15:38)
  6. o da paraya bakar. paran olmadı mı o da sana arkadaşlık etmez.
    #3887634 (penny lane, 29.08.2008 16:23)
  7. (bkz: winston insani)
    #3887645 (tu kaka bana, 29.08.2008 16:25)
  8. Tanju okanın bir parçasının ismidir aslında.
    Benm En iyi dostum içkim sigaram
    onlarda terkeder olmasa param
    canım kadr sevdiğim el oldu şimdi
    dünyada dost denilen kelime yalan
    Tamamen benm için yazılmış olduğunu düşümdüğüm fevkaladenin fevkinde insanı başka diyarlara götüren muhteşem bir parçadır. Ayrıuca o güzel sesin sahibini de ne kadar özsek azdır..!
    #4721717 (Medine Dilencisi, 18.02.2009 16:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

benim en iyi dostum sigaram başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim en iyi dostum sigaram ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim en iyi dostum sigaram nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim en iyi dostum sigaram. Copyrights of the articles are belong to their authors.