benim de soyleyeceklerim var 

kapat
  1. umut sarikaya nin penguen de ki isimdeyim gucumdeyim kosesinde,basindan gecenleri anlattigi* cok super bolum.ayni isimde kitabi da var,11 ytl*.zevkle okunasi.
    (looser, 04.02.2006 05:25)
  2. aklımda sarıkaya tarafından artık yazmak istememesi sebebiyle bitirildi diye kalan,zevkle okunan köşe...

edit:devam ediyomuş efendim sayın yanardöner sarıkaya beyefendi gaz olmuş...
    (selmagezinir, 04.02.2006 05:28 ~ 05:33)
  3. herşeye el atan aydın doğan ın kurdugu dogan kitap tarafından basılan bir umut sarıkaya kitabı. penguen dergisinde yazdıgı yazıların derlemesidir, daha onceden hepsini okumus fütursuzcanın yine de arsiv olsun diye kitaplıgının bir kosesinde tozlanmayı bekleyen bir kitap olacaktır.

(bkz: umut sarıkaya roman yazsın)
    (fütursuzca, 12.03.2006 21:16)
  4. (bkz: evet hayat hep son sozu soyler ama benim de cumlelerim var)
    (witch, 02.06.2006 09:29)
  5. (bkz: benim de zikredeceklerim mevcut) şeklinde, custun ve bustun uyarlaması da vardır.
    (bahdeniz, 07.06.2006 17:36)
  6. (bkz: iyi tamam söyle)
    (skaradag99, 07.06.2006 17:49)
  7. arkadaş ortamında ya da girdiği ortamda lafı dinlenmeyip,tiklenmeyen insan türünün kendini göstermek amacıyla çırpınırken söylediği en gereksiz söz.
    (PNaR, 07.06.2006 18:40)
  8. umut sarikaya'nın aşmış köşesidir..birkaç satır okuyup da yüzünde bir tebessüm oluşmayan büyük ihtimalle gülme kaslarını * aldırmıştır..komiktir ya..
    (InsomniaC, 16.08.2006 01:16)
  9. 2 farklı ilde, 9 farklı kitapçıda bulamadığım kitaptır. baskısı tükenmiş olup, yeniden basılması beklenmekteymiş. bekliyoruz.
    (stockton to malone, 15.02.2007 00:43)
  10. 1. baskısı tükenmiş ve 2. baskısını almaya zor yetiştiğim umut sarikaya'nın kitabı. toplumda ezilen, tırt olsa bile bazı düzenlere karşı çıkmak isteyip başaramayan insanların sesidir bu kitap... ******
    (supermario, 14.08.2007 19:44)
  11. uykusuz dergisinde umut sarıkaya'ya ait köşenin adı. her ne kadar ironi olsa da okuyana bir şekilde farklı bakış açılarını hatırlatan bir köşe. özeleştirinin bu kadar samimi yapıldığı başka köşe hatırlamıyorum. okumaktan zevk alınası bir yazı köşesi doğrusu.

sevgili umut sarıkaya'ya istinaden benim de söyleceklerim var:

"arada sırada şekil verdiğim sakallarımdan, halka küpemden ve bonus bonus diye bazen gülünen bazen sevilen saçlarımdan başka dikkat çekici ayrıntılarım pek azdır. saçlarıma bonus denmesine bazen mal mal sevinirim ama bazen de söyleyen kişi canımı sıkmıştır haliyle.

konuşmak en az sevdiğim şeydir. konuşmaktan çok düşünürüm. bazen durmadan düşünen insanlar üzerine çok sofistike yorumlar yapılır. ancak bir süre sonra arkadaşlar birbirlerini iyice tanıyınca düşünmenin pek de entellektüel olmadığı kabak gibi ortaya çıkar. arada bir "mal mal duracağına şuna bi el at aga" bile denildiği olur. işte denilen kişi de benim. burdan da kendi kendime şunu ortaya atıyourm ki düşünmek artık eskisi gibi ilgi çekmiyor."
    (talihsiz sokak kedisi, 23.04.2008 17:01)
  12. benim de soyleyeceklerim var
    en sivri dilli dediginizden daha keskin
    en sofudan daha dindarca laflar
    en solcu degil,
    yeni dunya nın da batısında dusunceler bunlar
    ama soylemicem iste.
    (algernon, 23.04.2008 17:21)
  13. sende soyle diyerek kinaye yapılacak söylem.
    (ParaNtez, 23.04.2008 17:24)
  14. --spoiler--
    ....insanları karsısına alıp ceyrek saat konusacak olursa, onlara butun gercegi anlatabilecegine, onları ardından surukleyerek dunyayı degistirebilecegine inanır. hic kuskusuz, onun gibi nice gencler kurmustur bu dusu, onun gibi nice gencler soyle yuksekce bir yere cıkıp kalabalıga seslenmekle her seyi duzeltecegini sanmıstır. ama kursulere hep baskaları cıktı, hep yaslılar cıktı, hep aynı bicimde dondu dunya. icimizde bu dunyaya yeni bir yon verebilecek bir gercek tasısak bile, bu kosullarda ne yazar! kim tanır, kim inanır! insanlarda gercekleri cıglıkları gerceklerden ayıracak kulak mı kaldı?....
    --spoiler--

(bkz: tahsin yucel) in vatandas eserinden.
    (algernon, 23.04.2008 17:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayse idem tumer » a 101 » fethi okyar » ritalin » terakkiperver cumhuriyet firkasi » gulben ergen le surpriz » arapkir in tarihi eserleri » erdogan a adana mitingi soku » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » yiyebildigin kadar ye kampanyasi » alanis morissette » allah vermesin » aydinlarina dusman edilen bir halk » professional » sinirlenen babaya pinhani dinletmek » hepsi posta da sloganli reklam » samandag in tarihi eserleri » madem ermenisin istemeden vermelisin » harun erdenay » iran dilleri » rapidshare den nefret etme nedenleri » anne terligi » veli toplantisinin olacagini gosteren kagit » maurice evans » nihat dogan in sozlugu basmasi » butun gun msn de takilan tipler » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » seovilerin agababasi » tokat gibi cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa