benim bu sakin 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalniz benim ol el yuzune bakma sakin sen
  2. sakin sakin konusurken ansizin sinirlenen baba
  3. sakin ha sakin ha borc verme ona
  4. senin malin benim benim malim benim
  5. sakin olun beyler sakin olun
  6. hata benim gunah benim suc benim
  7. bostan benim belletirim kic benim elletirim
  8. sakin ol
  9. sakin sakin
  10. sakin ha

© 2008 - uludağ sözlük

benim bu sakin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim bu sakin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim bu sakin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokdelenlerden tukurdum dunyaya » opeth » kurtlar vadisi ni asagilayan komunist zihniyet » nefes film » marksist bakis » paper point » durmak yok yazmaya devam » simdi benim baslik altindan cosuyoruz tamam mi abi » dikkat et ayarlar » dawsonleery a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games