benim basim kel mi 

1. çoğu kişinin faydalandığı olanaklardan kendisine bir türlü pay düşmeyen bireyin sarf ettiği soru cümlesi.

(bkz: benim neyim eksik)
    (bkz: seninki can da benimki patlıcan mı)
    #3378581 (sanirim osurdum, 10.05.2008 10:13)
  2. (bkz: SiZE PERUK TAKMAK YAKISIR SAYiN ABiM)
    #3378615 (mulayim, 10.05.2008 10:26)

© 2008 - uludağ sözlük

benim basim kel mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim basim kel mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim basim kel mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islami dergilere soyunmak isteyen insan » sort aborted » gizli numara caldirinca strese girmek » rober hatemo » saving account » sago nun hep yapiyor olmasi » olimpik havuz » 1446 » siksalak » elma sekeri kiliginda partiye gondermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games