benim aklima film geldi ne yapayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x dedin aklima geldi
  2. aklima gelen basima geldi
  3. sivrisinek dedin de aklima geldi
  4. aklima geldi gene okumak istiyorum
  5. uykum geldi sozluk ne yapayim
  6. serefsizim benim de aklima geldiydi
  7. benim alisverisim geldi
  8. benim zikrim geldi
  9. benim kakam geldi
  10. benim de basima geldi

© 2008 - uludağ sözlük

benim aklima film geldi ne yapayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benim aklima film geldi ne yapayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim aklima film geldi ne yapayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orta dogu teknik universitesi » josh holloway in sozlukten bir bayanla evlenmesi » sozlukle ilgisiz istekler » 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » kizlarimiz barda kopuk banyosunda olmedi » marsupilami » binaenaleyh » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » tokatspor » entry i edit manyagi yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci