beni yakan askin 

kapat
  1. özlem tekin in
    'beni yakan aşkın kurşun mu?
    denizde yediğim vurgun mu?
    ben aşık olmazdım amaaa senin aşkın bir başka' diye nakaratı olan güzel şarkılarından biri
    #145468 (morfin, 02.04.2006 19:29)
  2. sözlerinin tamamı şu şekilde olan eser...

Seni ilk gördüğüm an
    Kalbim duracaktı inan
    Kor alevler içinde
    Yanıyordum heyecandan
    Seni ilk öptüğüm an
    Dudakların kalbimde
    Seni beklemiş inan
    Ölüyordum heyecandan

Beni yakan aşkın kurşun mu
    Denizde yediğim vurgun mu
    Ben aşık olmazdım ama
    Senin aşkın bir başka

Yaralı kalbim bi çare
    Buna merhem ne çare
    Gel dokun bak sen de gör
    Yaşanır mı bu dertle
    #145480 (ferrole, 02.04.2006 19:37)
  3. dinledikten sonra an itibari ile entrysini girdiğim özlem tekinin hoş şarkısı.
    #1034793 (athena, 21.12.2006 23:38)
  4. Seni ilk öptüğüm an
    Dudakların kalbimde
    Seni beklemiş inan
    Ölüyordum heyecandan

kısmına gelindiğinde hep sorarım kendime daha ne kadar yaşanır, yaşamak hayaliyle.
    ne kadar iç açıcı görünse de büyük umutlardır gizli olanlar.
    ve büyük umutlar acı verir insana.
    pandoranın kutusu.
    umut olmasa.
    acı olmaz.
    ve nefes almak tekrar.
    kuru bir yaprak bir sonbaharda.
    derinler.
    mavi...
    gül kendine.
    bırak içindekileri.
    kus.
    ve cinayetler.
    tükenmiş ve tüketilmiş umutlar.
    derin bir sessizlik.
    yazar adı yok.
    takma adı umut.
    kuru kalmış dudaklarda saklı.
    sahte ıslaklıklarda.
    ölüm gürültülü olmalı.
    rahat uyumamalı ölüler.
    tekrar öldürülmeli.
    acı katmerlenmeli.
    acı umudu alır.
    ve belki cehennem.
    gerçek cennettir.
    (bkz: biravekahve)
    #1445002 (biravekahve, 23.03.2007 18:38 ~ 18:39)
  5. laubali albümünün zanımca en güzel parçalarından biri.
    #3538192 (ucgende alan, 14.06.2008 20:18)
  6. özlem tekinin insanı bunalıma sokan şarkısı.
    #3538950 (cayyas, 14.06.2008 23:43)
  7. nakaratı çok hoş olan şarkı, diğer yerleri sıkıcı biraz. bağıra çağıra söylenmesi lazım tabi bunun anlaşılması için.
    #3754124 (headacheda, 01.08.2008 12:29)
  8. her cümlesi ayrı güzel, kişiyi tam manası ile tanımladığında dinlenmesinden ayrı zevk alınan süper seslendirilmiş özlem tekin şarkısıdır.
    #3784899 (sevgipitircii, 07.08.2008 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

beni yakan askin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beni yakan askin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni yakan askin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stop hammertime » hebokobe » lavaboya kul dokmek » mulayim sen kocaman bir cilginsin » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » prescott » akatizi » alacakaranlik durumu » bl » ankaragucluler saraba dustuler » amnezi » erotic asphyxiation » turk amerikan dernegi » bu cocuk okumas » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maske » anima » bir gecelik kizin basa bela olmasi » ben bilmem keyfim bilir » ben » turk silahli kuvvetleri » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » voyage au centre de la terre » robert enke » frida kahlo » yasar okuyan » gazino bulbulu » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » super semih trailer » sabri sarioglu