beni yakaladilar siz kacin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni tanidilar siz kacin
  2. beni birakin siz kacin
  3. her basliga beni tanidilar siz kacin yazan insan
  4. kacin kacin ibrahim tatlises mesaj veriyor
  5. abovv espriye bak lan kacin kacin
  6. kacin kacin cem uzan geliyor
  7. kacin la kacin sahibi geldi
  8. kacin lan kacin sahibi geldi
  9. kacin la kacin uranyum geliyo
  10. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ticaret » lagimcibasi » afsin in tarihi eserleri » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » kolonya tutmak » murat soydemir » venusar blastoise charizard uclusu » yengec dansi » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » sessizlik » tufanbeyli nin tarihi eserleri » james hetfield in musluman olmasi » cengiz candar » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » babanin tarihi eserleri » mysterious » feridun duzagac » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » gerger in tarihi eserleri » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » www bizkacparayiz com » disk » erkek adam converse giymez » beylikduzu » kuyular icindeyim » motorla ucan ilk insan » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » yaran msn nickleri » mririan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa